Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milenijljubavi

Marketing

Jedna godina više

Neki dan sam napunio devetnaestu godinu života. U subotu je bilo obiteljsko okupljanje na ručku i tzv. "proslava" tog događaja. Navečer sam sa sestričnom i curama išo van. No, prije toga je bilo zagrijavanje bambusima kod cura koje su bile same doma. Muzika je treštala, pjevali smo, na stolcima izvodili gluposti i sl. A naravno ja nebi bio ja kad nebi izveo nekaj svojega. Pjevam ja jednu cijelu slovensku, a sestrična me snimala. Grozno. Dok sam ja to trijezan vidio dan poslije nisam mogo vjerovat. Fakat dok sam pijan totalno poludim. I tako nakon malo plesa i zahebavanja i sprdavanja otišli mi vanka. Vozila nas jedna cura koja nije pila. Baš je bila simpatična i vrlo vrlo visoooka. Vani bilo ok. Došli u jutro doma oko 6. Još su ove dve pijane s biciklima išle po sendviče. Čovjeće ja sam mislio kak će završiti u prvoj grabi ili u onom potoku se okupat, a kad ono one dvije stigle bez ozljeda, osim kaj su se par puta zaletjele jedna u drugu kaj je bilo i za očekivati u takvom stanju. Ja također bio totalno vudren. Dobro je popit malo nakon par mjeseci bez alkohola (jel to ono zadnji put bilo na maturalnoj), ah, čini se da je. Spaval sam tog jutra kod sestrične, onda kasnije kod mene na ručak...

No, prije toga svega me ostavio dečko što mi je palo kao grom s vedra neba, no to je sad ok tako da ne bi o tim stvarima. Očito je tak moralo biti. Sad se okrećem budućnosti, faxu, novom dečku i tako dalje. Ima još stvari koje moram učiniti u svom životu. Mlad sam još i život je pred menom.

Ovaj dio posta bi posvetio jednoj maloj crnoj Rei koja je pred nekoliko dana došla na svijet. Točnije 3.8.06. Sad se pitate tko je ona. Jedna mala crna plačka kak ju njen buraz zove. Moja šogorica. :-))) Pozdrav i kiss njenom bratu :namiguje:wink kiss Eto baš sam sretan da je sve ok i da je plačka doma. Samo nek bude zdrava, ostalog će svega biti :-))

I evo još tjedan dana do rajskog odmora na pet dana, samo da se vrijeme poboljša jer ovo je koma. Onda malo u Zagreb, pa i do Varaždina k best frendu i na našu Coloniu. E da. Baš sam happy kaj ću nutellu upoznat u živo u toplicama. Doći će tam na kupanje i baš nam bu ludo. :-)) Zvala me za rođendan, tak je draga :-))) Vidimo se uskoro.

Nego, moja mala, u bedu je jadna skroz. Tak bi ju zagrlio i da ne pati više nikad. Mala moja slatka. Jedva čekam da ju vidim opet. Drž mi se sestro. Volim te neopisivo :-)))

Okrećem se novim izazovima i pobjedama (čitaj gubicima). Možda sam izgubio dosad neke bitke al rat još nisam. Idem dalje još jači. Pozdrav burazu kojeg trenutno muče oni dečki od pedera za kojeg neznaš koji je veći smrad od kojeg, zatim angelicu, mojoj maloj, nutelli, snapu, Andreju... i naravno jednom slatkom dečku...njemu puno pusa :-)) A ja odoh spavati. :)

Post je objavljen 12.08.2006. u 01:30 sati.