Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chicmistique

Marketing

SUMMER WHITE

Well hello!!! I'm backwave.
Pa napokon sam se vratila u civilizaciju. Kao što znate bila sam na moru, u Dalmaciji puna 3tjedna sa frendicom Darijomkiss.Usput moram nešto poručiti Dadi:Fala ti sroljo kaj si me trpila ta 3tjedna, ne znam kaj bi bez tebe i naših dugih razgovora.Big kisskiss (nadam se da si uhvatila ulizivanjesmijeh - čitaj dalje i nemoj pizdit) Ne namjeravam sad pisati sve kaj mi se izdogađalo jer nemam ni vremena ni volje.
No opet bilo je nešto kaj ću napisat zato što ima veze sa mojim područjem. Jednu večer gostovala je neka plesna skupina iz Splita. Ekipa je plesala fenomenalnoyes – od hip hopa, jazza, latino američkih plesova (salsa, rumba, mambo), ma sve živo. Stvar je u tome kaj su mene ti latino američki plesovi tak fasciniralidead da sam došla u napast da odustanem od svog modernog plesa i upišem se na salsu il tak nešto. Stvarno su me oduševili. Haljine i šuze kaj su cure imale – ma mrak, ja ostala bez teksta. Sve je to lijepo i fora kad gledaš na telki ali kad vidiš u živo to je nešto sasvim drugačije. Barem meni (naravno)cool.
Osim toga nije bilo baš nekih društvenih događanja (barem ne u tom gradu gdje sam bila)party.
Bitno je samo reći da mi je ovo bilo ljeto (tj.more) za pamćenje jer se dogodilo jaaako puno stvari po kojima ću ovo ljetovanje još dugo pamtitismijeh.
Slika imam mali milijunnut ali bi me Darija zatukla da koju stavim. Ali ja sam hrabra pa ću stavit koju, njoj za inat – BEZ BRIGE DRAGA NITKO TE NEĆE PREPOZNATIthumbupsmijeh.

I tako, dani su prolazili a meni je sve više i više falio moj Zagrebcerek, neki ljudi a najviše moj cucak Rex. A naravno i blog iako se nisam još skroz navuklabang.

Da ne zaboravim - PROŠLI PUT NISAM STAVILA NEKE FLAJERE KOJE SAM OBEĆALA - zato što nisam stigla i na kraju sam skroz zaboravila.
I tnx svima na dobrim željama.
Pozdrav...slike ću stavit ovih dana (valjda)

Post je objavljen 11.08.2006. u 21:54 sati.