Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

DAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeste li slušali emisiju?! Bilo je SUPER!!!!!!!!!!!smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh Ja sam snimala pa vam prenosim utiske!
Za one koje nisu ja ću ukratko napisati što je Danijel govorio...dakle...
Bio je za vrijeme razgovora u autu,kaže da je spremio gardarobu i da se psihički i fizički pripremio!thumbup
"Očekujem da će se dobro provesti, da će im se svidjeti ovo što će im No Name priuštiti zapravo što ćemo mi odsvirati da će se Banjalučkoj publici svidjeti jer ćemo ipak prvi put biti u Banja Luci."
"CD smo završili, zapravo završili smo naš dio posla dakle to što se nas tiče..." Sad je on tu nešto rekao što ga nisam razmujela,al' trebaju završiti još neke stvari koje nisu vezane za njih.
"Tako da ako bih ti rekao za mjesec, za pola mjeseca, za dva dana, za pet dana ne bih ti rekao istinu tako da bolje da kažem da će biti uskoro."
Koliko sam ja njega skužila,umjesto Bojana u pjesmi "Kad budemo zajedno" je trebao pjevati Toše Proeski (e to bi bila odlična kombinacijayesyesyesyesyes), al' je imao neke obaveze u Londonu,koncerte...
Prvo su išle pjesme "Zauvijek moja" i "Kad budemo zajedno", onda se Danijel uključio u eter i na kraju je bila "Zakuni se"!

Blago se Banjalučanima, sutra uživajte u koncertu i lijepo se provedite!!!!!!!!!!!wavemahwavemah


Post je objavljen 11.08.2006. u 19:40 sati.