Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raggaefish

Marketing

Hasta La Victoria Siempre

Image Hosted by ImageShack.us
Sinoć smo opet bili na nekom koncertu, nastupale su Makarske rock/metal grupe. Bilo je super, svirali su stvari od Misfitsa, Iced Eartha, Black Sabbatha, Motorheada, pa čak i od Azre i Vuce. Prostor u kojem su svirali nije bio bagzna kolko velik, al fora je. Reko mi je neki lokalni metalac da je tu lani bio odličan kafić al je sad zatvoren. Uglavnom Hrvoje i ja smo se dobro proveli, a kad je završio koncert, pravo u Rockatanski na cugu. Ja obukla sinoć svoju majcu na Che Guevaru koju inače često nosim i do sad to nije nikom smetalo... Rekoh do sad, točnije do sinoć! Neki cajkaš me zaustavio nasred trga i počeo mi srat nešto tipa "komunjaro", "skini majcu, ubit ću te", i sl. Ja se pravila da ga ne čujem, al me onda on povuko za rukav, i nastavio me vrijeđat i derat mi se u facu. Onda je Hrvoje preuzeo inicijativu, otrgnuo mu ruku s mene, odgurno ga sa strane (ne baš niježno), i mi lijepo odšetali :).... a cajkaš ostao ležat dolje, i viakt za njim "dovest ću ekipu pa ćmo te ubit!..." ili nešto sl. Šokiralo me kako nekon što mi u Zagrebu, gradu koji ima stanovnika ko jedno 15 Makarski, dosad nitko nije upao s nekim političkim preseravanjima, a dođem tu i prvi put ovdje obućem tu majcu i evo što se dogodi... Poslije je sve bilo u redu, u rockatanskom smo si popili pokoje pivce, i zaboravili na sve loše te večeri....
Moram spomenut da je Hrvoje sinoć bio najpožljniji dečko na Makarsko rivijeri. Neke curke su ga za vrijeme koncerta cijelo vrijeme mjerkale, a jedna mu je kasnije upala s nekom spikom tipa "ajme al´ ti slušaš Ramonese (zbog majce), meni su oni super, bla, bla, bla,...". Hrvoju dopiz... ovaj, dosadilo pa joj reko da ga ostavi na miru jer je tu s curom, i zagrlio mene. Cura ostala osramoćena, i pognute glave odjurila natrag svojoj ekipi :(. A onda opet poslije kad smo išli kupit pizzete, neka polu gola "metalka", koja je usput bila malo i pijana, objesila se na njega i rekla mu da je on najsavršeniji dečko kojeg je vidjela,bla,bla,bla...počela ga ljubit po vratu, a on ju jadan, samo odgurnuo od sebe i pobjegao. Uvijek je tako s njim, sve ga žle, a on nijednu. Otkako smo tu na moru, izlazimo svaku većer zajedno, i uvijek mu se nabacuje stotine cura, a on ništa. Pa jebote Hrvoje, drugi dečki bi to znali iskorititi? Pa kaj je s tobom?
Negdje oko pola pet uputili smo se "doma". sve u svemu, znimljiva večer sa sitnim incidentima, koji su završili s happy endom zahvaljujući mom Supermanu :)

Post je objavljen 11.08.2006. u 13:20 sati.