Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/willa666

Marketing

nipgrapmgperamgwremlkgn

Moje mišljenje:
SEVE: bokte, slomila nogu i bila na naslovnici nekih jadnih novina. Idu mi na kurac. KOga to boli kurac što je ona slomila nogu.......nije ostala bez noge, nego ju je samo slomila!!!!!!!

THOMPSON: čuo sam da je proklet..... dogovor bio pola sponzorima love, pola njemu.i on nakon koncerta ošo sa svom lovom..... I ona jadna Crkva ga prvo hvali do nebesa i izađe nova vijest i odmah svi protiv njega....... Jadni su i oni i on što pjeva više o vjeri........ Ako su ti okrenili leđa, pošalji ih u pizdu materinu!!!!!!!!!

JESSICA SIMPSON: vidio sam te bez šminke!!!!!!!!!!!!! I tebe i onu kuju Britney........mogu naći svagdje bolju od vas!!!!!!!!

BONO VOX (U2) - čovijeku treba dići spomenik..ne slušam nešt U2, al stvarno je heroj.......Pomaže Afričkoj djeci......veliki humanitarac.........i ANgelina Jolie........svaka vam čast, dok onaj pederko Robbie Williams je reko da ne zna kuda će sa parama, pa osvrni se oko sebe, majmune!!!!!!!!!

MOJA STARA - jebo te Bog tupavi.......još jednom mi nešt zaseri i izbost ću te nožem........jebo te Isus ko te meni dao.....i stari kuronja!!!!!!!

Post je objavljen 11.08.2006. u 11:52 sati.