Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diana11

Marketing

ma volim te sto i jos vise

.......jos malo pa je godina , dana kada sam ugledala tebe ljubavi moja,
pruzila svoju ruku i izgovorila svoje ime,
upamtila tvoje i nikada ga ni na trenutak zaboravila...Svaka ljubav traje onoliko dugo koliko je partneri koji se vole odrzavaju i razvijaju. To je umjece koje se stalno uci i usavrsava. Ljubav je spajanje razlicitosti i zbog toga zahtjeva dozvotno prilagodavanje i jednog i drugog partnera. Nemojte vjerovati u price da ljubav pocinje u spavacoj sobi. Volite se uvjek i svuda.

Zaljubljeni par zajedno stvara okvir slike kojoj ljubavnici zajednicki daju sadrzaj i smisao, zajednicki biraju boje i ocrtavaju likove. Zaljubljenost, pa ljubav - tim redosledom. Tek tako imate pocetni kapital, izazov koji treba prihvatiti i zajednickim trudom pretvoriti u nesto dobro i dugotrajno.

Kada se sve strasti smire i produ i kada sakupite sve vrste ljubavi i volite nekoga zato sto postoji, jer je roden za vas, jer je vas najbolji prijatelj, ljubavnik,kojeg jedino zelis za sebe , osoba za koju bis sve napravio, jer je to tvoja druga polovica znajte da ce ona biti tu za vas u dobru i u zlu. Tako i treba da bude, tome i treba teziti.

Post je objavljen 11.08.2006. u 08:41 sati.