Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missaliciakeys

Marketing

°°Prateći korake njenog glazbenog idole Alicie Keys, Rihanna je odlučila da je drugi u glazbenoj industriji gledaju i zapažaju samo putem njezinih pjesama, a ne putem njene kož i tijela u glazbenim spotovima i fotografijama.
"Volim uravnotežavati to. Ne želim nositi kratke minice i majice. Zato se divim Alici Keys. Postala je nevjerojatno uspješna samo zbog svoje glazbe. U početku je bila vrlo konzervativna što se tiče njenog stila."

°°Samo da napomenem, sadržaj ovog bloga (sve vijesti i slike) je većinom preuzet sa Alicia Keys Online. Posjetite stranicu, na engleskom je jeziku ali je broj jedan u svemu vezano za Aliciu.
Ovim putem zahvaljujem i Cherry koja radi odlične animacije koje isto možete naći na ovom blogu.
Hey, Cherry ;).

°°Alicia je trenutno u Kanadi. Ovaj vikend je prisustvovala 2006 International AIDS konferenciji u Torontu i danas je nastupala na otvorenju ceremonije. Ovdje pročitaj cijeli članak.

°°Ovo su neke fotografije koje prije nisam objavila sa L.A. Reid's 50 th Birthday Party u Nobu 10. lipnja. Alicia je izgledala odlično!
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


°°Alicia Keys, Lenny Kravitz i Maxwell su jedni od onih koji su priložili svoje pjesme albumu „Between The Covers“, kompilaciji za doprinos istraživanju AIDS-a,a izdat će se 12.9. u nakladi Sony BMG u SAD-u i Nettwerku u Kanadi. Miss Key je priložila „If I was your woman/Walk on by“, Kravitz svoju verziju „American Woman“ MAxwell je ponudio „This Woman's Work“. Ostale izvođači su Madonna, U2, Rod Stewart, Sarah McLachlan, Tori Amos, the Dixie Chicks, Eric Clapton, Norah Jones, Sheryl Crow, the Bacon Bros. and David Bowie i Mick Jagger.

°°Jedna od najboljih vijesti. Na ovoj stranici ABC.com naći ćete izvrstan video sa intervjuom s Miss Keys,(kliknite sa strane na vijest vezanu uz Aliciu) izgleda i govori sjajno kao i uvijek, no fanovi su primjetili da sjaji posebnim sjajem. Alicia je gostovala u Good morning America i otkrila je svim Amerikancima da organizira privatnu večer-party gdje se može kupiti mnogo odličnih stvari na aukciji a novac će, naravno, biti doniran udruzi Keep A Child Alive. Ostavit ću nekoliko slika, a video obavezno pogledajte.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 10.08.2006. u 23:02 sati.