Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poznateface

Marketing

Zlatan Hrle, reper, grupe "Soma dolara"


OSNOVNI PODACI
ime: Zlatan
prezime: Hrle
spol: muško
datum rođenja: 25.03.1968
zanimanje: Zagreb
trenutno prebivalište:



28.03.2005 18:19

SOMA DOLLARA Strelovita reperska karijera Zlatana Hrle
Prije nesreće snimio spot '160 na sat'
Autor Dražen STJEPANDIĆ


ZAGREB - Noć prije prometne nesreće Zlatan Hrle slavio je 37. rođendan. A nedugo prije nesreće snimio je spot za novu pjesmu znakovita naslova "160 na sat" i refrena: "160 na sat, a možda i nešto brže / dok muzika svira gume cestom prže"
Dečko iz Kušlanove ulice na Peščenici u svojoj strelovitoj reperskoj karijeri snimio je nekoliko zapaženih spotova: "Zagreb", u kojem gostuje Stjepan Đimi Stanić i spominje se Večernjak, "Kralj disko čage", "Sedamdesete", te "Dobro jutro Peščenica", u društvu junaka Malnarova "Nightmare Stagea".

Dok su surađivali za CBS Zlatan Hrle i Kristijan Kiki Kralj, donedavni član reperskog dueta "Soma dollara", izdali su dva CD-a, "Veliki prasak" i "Sedamdesete". Poslije razlaza s Kikijem, Zlatan je zadržao naziv "Soma dollara" i izdao još maksi singl "Dobro jutro, Peščenica".

Uz strast prema velikoj brzini, zagrebački reper zanimao se i za borilačke sportove. Za posjeta sestri udanoj za hrvatskog diplomata u Washingtonu upoznao je i poznatog ulimate fighte borca Boba Sappa, s kojim je poslije redovito izmjenjivao internetsku poštu.

U Zagrebu se često mogao vidjeti u kafiću "Koma" Fabijana Komljenovića - ali uz obaveznu "colu". Stoga je vijest o Zlatanovoj nesreći najviše zapanjila upravo Đimija Stanića:

- Kad sam vidio na TV što mu su se dogodilo, nisam mogao vjerovati da je to on - jer Zlatan nije pio. Bio je vrlo sabran, ozbiljan i poslovan dečko - za razliku od drugih, mlađih kolega, koji kad me pozovu na snimanje onda se samo zafrkavaju. O Zlatanu mogu reći sve najbolje. Sve me to jako začudilo.
Večernji list


Post je objavljen 10.08.2006. u 16:47 sati.