Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

Objavljene "Vampirske priče"


Ma viđu je kako je lijepa!
Upravo dopremljena iz tiskare, u mojim je rukama friško odštampana zbirka "Vampirske priče", objavljena u povodu 5. Festivala fantastične književnosti. Gosti Festivala moći će je sutra i prekosutra u Kringi i Pazinu kupiti po prigodnoj cijeni od 60 kuna, a inače će se kasnije prodavati po cijeni od 80 kuna (narudžbe kod nakladnika, Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu, na broj 052-624-333, radnim danom u radno vrijeme).
U zbirci čitajte novih 25 vampirskih priča (i jednu pjesmu) isključivo domaćih autora, a svoj dolazak na Festival i sudjelovanje u prvom javnom predstavljanju zbirke, u petak u 20 sati u Kringi, dosad je potvrdilo više od polovice zastupljenih autora. Dođite ih slušati, upoznati se s njima, pohvaliti ih što su pridonijeli nastajanje ovog originalnog izdanja.
S nestrpljivim sam uzbuđenjem čekao cijelo jutro da dopreme knjigu iz tiskare, na svako raspitivanje odgovaralo se evo sad će, samo što nije, za dva sata, za sat, za pola sata, kao, bogte, kad zoveš rodilište je li ti žena rodila. Izračunao sam, ovo je već (ili tek) petnaesta knjiga koju sam uredio u svojoj nedugoj uredničkoj karijeri, a svakako je jedna od zanimljivijih s obzirom da nije nastala od gotovog ponuđenog materijala, nego se korak po korak razvijala od praideje.
Eto, knjiga više nije moja, sad je vaša! Izvolite!

Post je objavljen 10.08.2006. u 15:09 sati.