Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Noge na stol, tastatura u krilo....

eh, izgleda da će ipak u 8 mjesecu biti post.. =)) zapravo samo obavijest, mozda koji fan (hihihih) ipak zaluta pa evo da ne pomisli da sam lost 2 the world.. =))

trenutno sam bolesna, imam fibru (temperaturu) već par dana ali drzim se.. =)) inaće? hmm.. bila sam here and there, svašta se teškog i lijepog desilo.. vjerojatno zato cijelo vrijeme nisam pisala, bilo bi u afektu.. ovako čekam da prođe, da nešto mudro izvućem iz svega prozivljenog i tek tada s vama podijelim.. (''mudrog'' =))))


dakle varatimo se na info - sluzbeno se na more ide ovaj vikend.. i ostajem do 01/09.. kao što vidite full aquipment.. =))


Image Hosted by ImageShack.us



ako u međuvremenu me netko posjeti.. zanima me - kako se osjećate? jel ljeto bilo pušiona ili mediteransko blagostanje? jel vas oderao jež il meduza? što ste mudroga naučili???? aaa.. da vas čujem na ovo zadnje.. heheheheheh =)))))))))))))))))))))


uglavnom.. treba mi odmor, al hahah onaj... penzionerski (heheh prvih par dana =)).. da malo dišem.. da slozim poslovni plan za sljedećih par mjeseci, napravim financijski plan, konačno sredim račune, napišem koji pjesmicu, posvetim se svom ''pravom'' papirnatom zatočitelju misli (dnevniku =))... sad više neće ni bit guzve na moru... idem s dragim u njegovu vikšu (koja je 5 min od moje vikše hehehe).. bit ćemo solo u našem ljubavnom apartmanu, u rozoj kućici okupanoj cvijećem.. =))) kuhat ćemo si ko pravi par, budit će me svako jutro kompletnom masazom, uspavat će me čoh-čohom, dočekat će me mrzovoljno u autu kad ćemo ić na plazu (jer mrzi ić autom na plazu koja je full blizu) a ja ću ga iznenadit i veselo reć ''idemo pješke!'' heheh već mu vidim smajl na licu.. =) a ne kuzi da to radim samo zbog hvatanja boje.. =)) spomenut će da idemo planiarit i ja ću reć ''o.k.'' iako svake godine kazem ''NIKAD VIŠE!''.. =)))


Image Hosted by ImageShack.us



joj već jedva čekam!.. =)) skakutat ćemo po pjesku, vrtit će me u vodi ko malo dijete satima (jeeej to mi je najdrazi dio mora!!!! hehehe), surfat al ne po netu, ić na izletiće okolo i naokolo (naravno povest ćemo Fokija.. heheh točnije On će povest nas... Fordek Fokusek Plemeniti... Foki za prijatelje.. =))



Image Hosted by ImageShack.us



... mmm... konacno ćemo se kvantitativno-kvalitetno druzit.. heheh dragi i ja.. ne ja i Foki =)) hodat ko fakeri u opako dobrim cvikama (isto ja i dragi.. =)))), papat ćemo finu klopu i uz to ću mršavit (heheheh taj koncept još nisam skuzila.. al bum! =)).. posjetit ću svoje babce (kako bi crogla rekao) i razveselit ih poklonima (heheh dida je naručio after-shave vodicu i taaaaaaak miriši da se sve bojim za baku.. =)) a baki sam kupila parfemčić koji će htjet popit kak je mmmm.. =))) baka mi je inaće sminkerica teška.. =)) al ne ona sa crvenim ruzom i plavim sjenilom u 70oj neg onak praaaava, kak spada (sad se zna na koga sam.. =))).. =)))


svako juto dragi će nakon već spomenute masaze otići će u Lov... to mi ključni dio zivota s njime.. čovjeku se nije prije dalo al moram ja imat friškog kruha kad se probudim (čak i ak ga ne jedem.. heheh) jer ''kak to moj tata moze?''.. =)) a fakat ga davim al kaj mogu kad me stari razmazio.. =) dragi je prvo prosvjedovao al sad svako jutro me ponosno probudi (prvo buđenje je prije lova i onda je drugo u neko meni ''pristojnije vrijeme nakon lova heheh tj kad on već pročita detaljno cijele novine.. =))) uglavnom ponosno me probudi ''bio sam u lovu!'' heheh tak se sad počeo s tim ponosit baš se postavi ko pravi lovac koji je ponosan da je svojoj pećinskoj-dijevi donio bizona.. =)) gušt mi ga je takvog gledat.. =))


probat ću ovo ljeto ostvariti svoj naum da trčim i plivam.. heheh to svake godine kazem.. =)) ma mogu ja to.. sam da mi netko zapali straznjicu! =)))

no eto sad kad sam vam nabrojala sve Dosadne detalje mog godišnjeg-2-come, Prljave detalje ostavljam vašoj mašti .. grrrrrrr... =)))



Image Hosted by ImageShack.us



heheheh a ovo je kao samo trebao biti kratak ''idem na more'' post??!!! =)))



Zelim vam svima.... osjećaj zadovoljstva... .. kolko god subjektivan i relativan bio, taj rijedak osjećaj toliko je potreban... ;)))



Vaša Nedepilirana Crnka ;***** i još malo ;******



Post je objavljen 10.08.2006. u 14:20 sati.