Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glorytothebrave

Marketing

SVI PUTEVI VODE U....

Ostatak rečenice ću ostavit na vama da ispunite kako bismo ostali što objektivniji.Naravno, ne bismo bili ljudi kada se ne bi razlikovali u prohtjevima i stvarima koje sam usrećuju.Da smo klonovi sve bi bilo monotonije, sva sreća da smo diferencirani po genetskoj uputi.

Aludirajući na perfektno odredište(po vama) koje otvara mogućnosti alternacije zabave i pouke, odmora i avanture osvrnut ću se na planove posljednje četvrtine godine koja bi po svemu sudeći trebala biti pun pogodak.U mojem slučaju ove godine svi putevi vode u...Italiju.

Hint koji sam prije nekoliko dana dao roditeljima bio je i više nego jasan.Riječi samo što nisu vrištale umjesto mene, ponavljajuću neprestano :'potrebna mi je nova putovnica'. Problem je nastao u 12. mjesecu prošle godine kada je i istekla moja dotad važeća putovnica, a logičan je zaključak da od tada nisam prismrdio izvan zemlje.Jučer sam konačno navratio do policije u petrinjskoj ispuniti potrebnu dokumentaciju za izdavanje nove putovnice.Za dva tjedna zbrci će biti kraj.

Dakako, kada se upućujete van Hrvatske, nećete ići bez putovnice, osobne iskaznice ili vize.Kad je riječ o dvodnevnim ili trodnevnim izletima uzet ćete sa sobom i nešto odjeće (stvar individue :D ) i rekvizita za zanimaciju ako je put eventualno dugačak, što je, ako ciljate izvan granica.

Zapravo, ispuljava me sreća kada pomislim da ću konačno ugledati ono što sam nekoć gledao u časopisima ili na televiziji.Međuostalome, ne manjka zadovoljstva u spoznaji da ću eventualno imati kojih 50 sati samo za sebe i prijatelje.Vjerujte, intencija nije bazirana na danonoćnim ispijanjima alkohola.Mentalitet jednostavno nije takav.

Da završim priču, svako mjesto je savršeno ako ga vi možete učiniti savršenim, svojim društvom, odabirom lokacije i načinom iskorištavanja dana.Bila to Tirana, Beograd, Pariz ili Tokio...Možda se nekome neće svidjeti Pariz, dok drugi bruje o njemu...Opet se vraćamo na faktor samovolje, karaktera, potreba i mentaliteta.

Sljedećih desetak dana odložit ću svoje virtualno pero, naime putujem prema Zadru gdje ću provest već svoje rutinsko ljetovanje.Kao što znate, nezaobilazna destinacija svake godine je upravo Zadar čije me ljepote ujedno zapanjuju a ujedno ostavljaju ravnodušnim.To je taj sindrom 'dvoličnosti uobičajenog' , moja omiljena filozofija vezana uz Zadar (pogledajte prošloljetni post 'dvoličnost uobičajenog') .Želim vam ugodan nastavak ljeta i čujemo se za kojih desetak dana!

Uz lijepi pozdrav!

Post je objavljen 10.08.2006. u 15:05 sati.