Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcoresje

Marketing

Povijest kluba

Klub je osnovan prije mnogo godina neznam tocno ali sigurno oko 50 godina rofl. Neznam bas tocno ali povijest je bila pristojno uspjesna, ali klub se raspao rolleyes. ali je prije jedno 8 godina opet osnovan ali samo na tri godine rolleyes, losi rezultati i ne organizacija lige su ga natjerali da se smrzne na neko vrijeme. I to je je trajalo sve do godine 2005 tj sezone 05/06 grupa oreških mladića napravila i potaknula novu ERU kluba i osnovala se JUNIORSKA momčad koja se uspjesno odrzala na zivotu i sprema se za novu sezonu 06/07.

Zahvaljujuci tim mladicima klubu se svijesi sretna buducnost i skoro osniva PRVA momčad (seniori) koji ce se temeljiti na tim mladicima i na dobrovoljcima spremnima dati krvi za ovaj klub thumbup
A mladi narastaji (limaci, pioniri) su vec u planu lagano treniraju ali ih fali, pa tko ima se spreman pridruziti neka izvoli smijeh
Juniorima pripreme počinju 10.kolovoza.2006 s pocetkom u 14:00 sati, dečiju ima ali koji novi bi dobro dosao smokin. Mladiči imaju uspjesne nastupe sto se moze zahvaliti njihovoj volji i upornosti, displiniranog trenera i odlične uvijete od uprave.

Novom erom kuba osnovani su i navijači WILD PIGS a njihov broj je na nekih velikih 3 navijača i plus ostali gledaoci.

Cijelo mijesto kluba je u renovaciji tj obnavlja se smokin, a uskoro ce postati glavni sportski centar Svete Nedelje thumbup.

Poslije tekme su uvijek klupske feste za clanove kluba, biti ce jos i bolje samo trebamo vremena i jos malo organizacije smokin.

Post je objavljen 10.08.2006. u 13:07 sati.