Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogomet4everinmyheart

Marketing

Dinamo izgubio

Hej ljudi!
Prvo sam napisala neke zanimljivosti:

1.Svi već znate da su Milan, Juventus, Fiorentina i Lazio kažnjeni zbog namještanja utakmica. Skandal još nije pri kraju jer je tužitelj Talijanskog nogometnog saveza optužio i Regginu za umješanost u to.
2.Ibrahimović je prešao u Milan. Juventus će dobiti 28 milijuna eura odštete. Ibrahimović je izjavio da želi napustiti klub nakon što je Juve prešao u Seriu B. Baš super, on je dobar igrač!
3.Rooney je opet kažnjen, sada sa tri utakmice ne igranja zbog nesportskog ponašanja na pripremnom turniru u Amsterdamu. Dok su igrali s Portom Rooney je zaradio „izravni“ crveni karton. Propustit će utakmice Manchestera u Premiershipu protiv Fulhama, Charltona i Watforda.

Evo sad nekih slika od Kake:

Image Hosted by ImageShack.us
Ovdje šprinta

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovdje je zabio gol za Brazil

Image Hosted by ImageShack.us
Razgibava se

Image Hosted by ImageShack.us
Hehe... koji šut

Jeste gledali Dinamo – Arsenal? Ma dobro su igrali naši...ali kao što su svi već znali Arsenal je pobjedio...Najbolje je igrao Modrić, imao je precizne lopte u dodavanju... Eduardo je imao par dobrih driblinga, ali dosta je gubil loptu, a Etto je šprintal ko lud....šteta kaj je Vugrinec moral van...ah, ma ok su igrali... ajd ljudi ćao!


Post je objavljen 09.08.2006. u 09:49 sati.