Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silentforce

Marketing

Još mudrih misli...

Danas mi je baš čudan dan , ne znan točno zašto ,ali je...stalno se nečega prisjećan. Baš gledan neke nazovimo mlade alternativce, sedmi ,osmi razred, kako se bahate po ulici i misle da su najpametniji i da se razume u sve ,a pogotovo u muziku. Ali najvažnije je da su oni cili u crno i da su namrčeni i ozbiljni...oni su ka nešto... i onda se sitin sebe. Sitin se kad smo izlazili na gripe i pravili se važni i veliki, koje su samo to diskusije bile ...i pitan se jesmo li i mi izgledali tako jadno starijima. Kad se samo sitin ''velikih pijanki'' kad je bia đir zaglumit da si pijan, a tek jedne nove godine kad su se svi navodno narojali.. i kad sam dala jednom dečku da mi rasteže bretele..nutsmijeh Vi koji ste bili prisutni se sjećate svih ekcesa i bludnih radnji..to su bili dani..i još se sitin da smo se stalno žalili da imamo učit , a niko ništa nije radia..A sad? E to je priča za sebe..
I koliko mi je god sad dobro, tila bi se ponekad vratit u vrime kad san bila u nekon svom svijetu i kad pola stvari nisan ozbiljno shvaćala. Sad mi je skroz dobro, trenutno san prilično zadovoljna. Neman se na šta požalit koliko se god ponekad zaboravila i počela trabunjat o nekoj gluposti..brzo ću sedamnaest ,ali iman osjećaj da nisan dobro iskoristila ovu godinu, opterećivala san se beznačajnim glupostima, i to mi je tek sad jasno. Želin do 17. rođendana napravit još masu stvari i nauživat se. Ne znan zašto , ali iman osjećaj da mi je to zadnja godina dok san još , amo reć dite , iako mi moji već sada govore da iman 17. i da moran bit ozbiljnija i te šeme.. Ali meni se to ne da..prebrzo mi je, ne bi ja još bila velika, ima vrimena kad ću se brinit i donosit ''važne''odluke.Ja bi se sad samo zezala i uživala, ne želin oupće razmišljat o budućnosti , nekako mi sve ide prebrzo..ove dvi godine u srednjoj su mi prebrzo prošle, trepnit ću dva puta i već gotovo ...matura, prijemni..
sad san sritna i zadovoljna i valjda će tako i ostat , bar neko vrime..
Moja poruka za vas; budite ono šta jeste, nemojte se pravit da ste stariji,sve će doć na svoje, posli će vam bit ža šta niste proživili te godine kako triba, to tako obično biva..


Post je objavljen 08.08.2006. u 22:55 sati.