Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durmstrang

Marketing

Stara,nova...čudna...

Samo što nije počela školska godina,a ja još nisam nabavila knjige...eto,upravo sam to pomislila jutros nakon obilnog ručka,kada su Jelenu i mene uplašile ogromne,stare školske sove i donijele nam uobičajna pisma iz Instituta.
Odmah sam skužila da smo dobili TRI udžbenika iz Kletvi i protukletvi.Obično dobijemo svake godine bar četiri nove. Novi profesor Blackwood vjerojatno ne treba udžbenike, što obično znači da ćemo imati više blok-satova...super...
Novih knjiga nema,srećom.Zato sam se počastila novom metlom-Vatrena munja...jedva čekam povratak u Institut i metloboj...a tek Dualetski klub...eh,da!
Upoznala sam još par cura iz Hogwartsa dok sam kupovala knjige.
To su:Cady Heron(ide na treću godinu u Hogwartsu),Serena Diggory,Cedricova sestra,mislim da sam ju vidjela u Hogwartsu,ali nismo se upoznale i Naomi Rebecca.
Srela sam i Laru...bilo mi je malo čudno što su svi na istoku...ipak idu u Hogwarts.Rekle su da prate svoju prijateljicu Laru Moor,ona se prebacila u Durmstrang.Kao,sigurnije je u Institutu nego u Hogwartsu...moš mislit,s onakvom ravanteljicom...
Al ok.
Ne da mi se puno pisati javi vam se...



Post je objavljen 08.08.2006. u 19:29 sati.