Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cameo

Marketing

Osupnuti Post


Desilo se i to. Ono cega se pribojavah sumnjicavo podizuci desnu obrvu. Nijekah, ali bijah u krivu. nono

Prije svega nekoliko tjedana posumnjah da moj najbolji frend u drugoj mi domovini, nazovimo ga Petar, ima soft spot. U sredistu kojeg se u blatu valjam ja.

Image Hosted by ImageShack.us

To mozda ne zvuci lose, ali zapravo jest. Jako je lose. Jer iznimno mi je drag. Dobricina je i farjer, istovremeno. A duhovit k tome. Brat kojeg nemah. Ali samo ili upravo to.
Otkud mi ovo prosvjetljenje ni sama ne znam. Mene naime rijedje iznenadi snijeg u Splitu nego spoznaja da sam neciji objekt interesa. Paznje cak..?!


Mogu mi crtati, pisati, sarati, cvijece darivat..ja cu uvijek naci savrseno smislen razlog spomenutih poduhvata, te mirno nastaviti zivjeti u neznanju. Zadovoljna.

Ovaj put bio je drukciji, jer ovaj put posumnjah! Aha! A nije mi ni cvijece slao niti pjesme pisao! Emailove koje je odaslao dok sam bila na godisnjem opravdala sam nespretnim engleskim. Izgleda da to nije bio slucaj.
Sinoc je izgledao tuzno. Mnogo vise paznje sam, priznajem, posvetila birthday boy-u, nasem frendu Lukasu, ali samo zato sto je raspored sjedenja to dozvolio. A i da procjenim sto se zapravo dogadja.. Sad znam. Bas jebiga situacija.







Post je objavljen 08.08.2006. u 11:41 sati.