Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[mALa hoće post!]

Dakle, [mALathumbuphoće novi post! E pa sad..upravo sam stigla u PU! Nije da sam se daleko makla rofl al osjećaj je bio kao da nisam ni blizu ovoj prokletoj turističkoj vrevi!smijeh Naime, pobjegla sam na majušni otok u Puli! Pravo ime mu je Veruda a za one koji su alternativnije nastrojeni i posjetili su PU - bila sam na Fratarskom![fratarski Polazak u četvrtak..natrpani stvarima kao da idemo negdje u civilizaciju - Ljubimac i ja smo krenuli! Tata je u strahu da će nam nešto faliti nudio masu para a ja reko : Stari - pa di da ih potrošim?!?! Naime, otok nema struje, ima samo hladnu vodu, skoro bi ga mogli opisati kao divljinu no ta divljina ima i ponešto od "civilizacije"! party To je oaza za odmor, opuštanje, dobre pijanke i ludo društvo! Spavanje za Puležane je bagatela (20kn na dan), za furešte (= strance) puno puno više! I zato smo mi to fino iskoristili! Ipak, bolje 20kn dnevno za spavanje na tvrdom u šatoru nego svaki dan da jedan od nas potroši 50kn za benzu i živciranje u prometu! Što ima novog? Ništa osim činjenice da smo se odmorili i da smo se uplašili da ćemo riknuti od dosade na otoku po noći bez svijetla(ipak, preživjeli smo dva dana i dvije noći uz nevrijeme koje je "kosilo" grad)..no, ne da smo se zabavili nego smo se i opili a da nismo ni namjeravali! party Na kraju smo se iz divljine vratili teška srcabang sjeli u auto i zapalili za Labin! Unatoč želji za zabavom i ludim provodom..jednostavno smo se srušili u krevet i odspavali cijeli dan! Imali smo 24h raja..auto samo za nas, ogromna kuća samo za nas..i umjesto da se tulumari mi smo spavali......

Što sad nakon odmora? Kako ide ona nekadašnja..nema odmora dok traje obnova rofl Odmor je gotov! Spremamo se za Trogir! Krećemo u srijedu ujutro i sudeći po svemu, planovi se i dalje mogu promijeniti! Al nadajmo se da neće! Do tad, odo ja surfat po netu..pa kad nađem što zanimljivo se javim!

Uživajte mi! kisseswave


P.S.[rawel je bacio par fotki Fratarskog na Blog pa da bez zatraženja autorskih prava yes ne kradem..pogledajte ako vas zanima!

Post je objavljen 07.08.2006. u 21:38 sati.