Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/icegirl555

Marketing

MANEATER- ŽENSKAROŠI, ODZVONILO VAM JE...



OSVETA ZA "MUŠKARČINE"



Jer su došle žene koje hladnokrvno paraju muška srca. Tih kuja (oprostite na izrazu), je sve više. Šire se planetom. Kao što pjeva Nelly Furdato, žderačice muškaraca. One su neovisne, hladnokrvne,odlučne, borbene, jake, frigidne, ne prezaju ni za čime, i imaju jasno zacrtan cilj... previše slušam priča kako ti macho muškarci okolo varaju i lumpaju. Njih naravno nitko neće prozvati kurvama odnosno žigolima, već su glavne face. Molim vas, stvarno to mogu reći samo debilni idioti. Budi suprug sa ženom i 6 djece, e to je već drugo, to je već nešto.
S takvim manipulatoricama i muškarčinama, mogu reć pravilan je omjer na planetu. Žene to, međutim rade na drugi, sofisticiraniji način.
Takvim pametnim stvorenjima treba samo jedan znak zainteresiranosti da te pretvore u ultra poslušnog roba, bez morala i dostojanstva.
Ja nisam takva, niti ću biti, ali imam poprilično frigidnu i bitchastu narav, koja me drži uspravno. Normalno da ne volim zlobu, ali je minimalno nužna u granicama.
Više nismo očajne kućanice, niti ćemo ikad više biti. Čak i u istoimenoj seriji žene poprilično vladaju situacijom i svojim partnerima, ako ne i potpuno, dobivaju što žele, i znaju to zadržat. Nisu one očajne, daleko od toga.
Mijenja se opće stanje kad nismo imale pravo glasa, ili šansu za obrazovanje. Drago mi je to čuti. Smiješno je to da, iako takve žene vole sebe stavljati u prvi plan ,te partnera zanemarivati, muškarcima je to neodoljivo. Oni vole vidjeti nadmoć, naravno dok ju mogu kontrolirat, no ova je jača i od njih. Maneaterice, lijepo papaju muške, tražeći puno, pružajući malo, ali dovoljno da oni daju još.
Gaze sve pred sobom, i one nažalost dobre dečke, ali takvih je jako malo. Neka nauče lekciju, da se nije lijepo igrati sa šibicama kraj vatre, netko bi se mogao zapaliti. Brane naš spol, igraju se Boga, pohlepno traže još, kad već imaju sve. Tko ih ne bi volio upoznati. Samopouzdanje iz njih pršti, naravno i s razlogom, jer ako i mala sitnica joj fizički smeta, pretvori u svoju prednost. Jake na riječima, snažne na djelima, dođi i upoznaj je.... ili ćeš pobjeći... you can run, but you can't hide, there is maneater waiting for you....



Za sve Maneaterice, i one koje to žele postati... jedna prigodna pjesma...







Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us






Post je objavljen 07.08.2006. u 14:12 sati.