Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajebak

Marketing

jedna rima

kužiš lima slijedi jedna super rima
jer sam čuo da ti se zub klima i da ti ne radi klima,
jer kad proradi klima ima da ti se i kurac proklima,
jer zub se ne klima kad radi klima,
i jebom vam svima pas konja,mačka,cucka,zeca,ribu itd.
riweind
i nemoj lima da te pička izvadi iz dima
lima,lima,lima,lima-----------------
tuttutuuuuutututtut
ima jedan lima piša mu se sad često klima jer mu radi klima
a klima pere jer ga to po guzi dere !
to je rima za grad đurđevac

ovaj da htio sam pist o nećem inčresting al nikak da se sjetim nečeg inčresting e pa baš bi mogo nešt napisat o oneme bulimija anoreksija i te bolesti koje se ćesto javljaju iz ljubomore prema drugimženama ili nezadovoljstvom svojeg izgleda!!! ono pogledajte se ljudi kakvi ste takvi ste pa kaj bi ja sad trebal jesti i bljuvati tu ili se izgldnjivati do besvjesti nikad nisam bil na nekim dijetama niti kanim al stvarno molim vas svi koji imate tu bolest da se odviknete od te bolesti jer to je stvarno banalno da se prežderavaš i onda ideš bljuvat!!! Tjelesne posljedice ukljucuju oticanje zeluca ili gusterace, upalu jednjaka, povecane zlijezde slinovnice te kvarenje zubi i bolest desni uslijed povracanja zelucanih kiselina. Cestim povracanjem takodjer se trose voda i kalij u tjelesnim tkivima sto izaziva poremeceni ritam srca, grcenje misica, pa cak i oduzetost. U tezim slucajevima, neki od ovih tjelesnih problema mogu dovesti do smrti. Jos jedna opasnost je samoubilacka depresija.
mi imamo jednu sličnu bolest svi se napijemo al onda si bar pijan i onak ti je sve zakon a ovo kaj naždereš se ko svinja i sav si vesel ili kaj!!?!?!?!?
al ok mislim stvarno mi je žao tih ljudova!!!!nastojte da se to nikom ne događa jer nije vrijedno tog!!!

e da imam još jedno pitanje molim prijedloge kako se riješiti ženske osobe koju ne želite u svojoj blizini!?a da ne bude na nepristojan način!(ja sam pokušao na sve svoje načine al ne uspijeva)!
sa štovanjem srđo
pusek
cya



Post je objavljen 07.08.2006. u 13:19 sati.