Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogomet4everinmyheart

Marketing

Pjevači

Hej!
Danas ću za promjenu post napisati
o svojim omiljenim pjevačima.

LINDSAY LOHAN

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Puno ime joj je Lindsay Morgan Lohan. Rođena je 02. 07. 1986. u New Yorku. Tata Michael i mama Dina su rastavljeni, a ima još sestru Alianu i brata Dakota i Michaela. Visoka je samo 166 cm, ima vatrenocrvenu kosu i zelene oči. Omiljena boja joj je ružičasta. Najviše voli jesti pizzu, tjesteninu i sladoled. Hobiji su joj plivanje, košarka, čitanje, shopping... U pkoli je najviše voljela matematiku i biologiju. Do sad je izdala 2 albuma: Speak i A little more personal.
Naj glumci: Julia Roberts, Jack Nicholson, Sandra Bullock, Tom Hanks
Naj glazba: J. Lo, Xtina, Destiny's Child, Sisqo

HILARY DUFF

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Hilary Duff je u Americi najveća tinejđerska zvijezda. Rođena je 28. 09. 1987. u Houstonu, Texas. Proslavila se kao glumica ali i pjevačica. Glumiti je počela još kao 10-godišnja djevojčica, a publiku je oduševila u seriji Lizzie McGuire glumeći glavni lik. Do sada je snimila nekoliko filmova: Cinderella story, Gospodin savršeni, Agent cody banks, Cheaper by the Dozen... Izdala je 3 albuma: Metamorphosis, Hilary Duff i Most wanted. Ima dečka Joela koji je član grupe Good Charlotte i koji je od nje stariji nekoliko godina.

RIHANNA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Rihannino puno ime je Robyn Rihanna Fenty. Rođena je 18. 02. 1988. u St. Michaelsu na otoku Barbadosu. Na glazbenu scenu probila se sa singlom Pon de replay, a od tad svi su njezini singlovi postali hitovi. Izdala je 2 albuma: Music of the Sun i A Girl Like Me. Uzori su joj Mariah Carey, Whitney Houston, Alicia Keyes i Beyonce. Voli pjevati pod tušem, a naj želja joj je da odradi turneju s grupom Destiy's Child. Visoka je 1, 73 cm, te teška 53 kg.

KELLY CLARKSON

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kelly se na scenu probila pobjedom na American Idolu i jedna je od rijetkih pobjednica talent showa koje su uspjele progurati svoje hitove na globalnu pop-scenu. Nedavno je osvojila dvije MTV Music Awards nagrade: za najbolji ženski spot i za najbolji pop-video godine za pjesmu Since U Been Gone. Njezin prvi singl A Moment Like This dosegnuo je platinastu nakladu, a do sada je izdala 2 albuma: Thankful iz 2003. i aktualni Breakaway iz 2004. godine.

JESSE McCARTNEY

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jesse još nije stekao planetarnu slavu, no u Americi je jedna od najvećih teen zvijezda. Rođen je 09. 04. 1987. u New Yorku. Karijeru u showbusinessu započeo je kao 11-godišnjak u sapunici All My Children. Nešto kasnije izabran je između 500 kandidata za člana pop-grupe Dream Street i s njima je snimio album koji je postigao zlatnu nakladu. Grupa se raspala 2002., a Jesse je nastavio samostalnu pjevačku karijeru. Njegov prvi solo album Beautiful Soul odmah je „razgrabljen“. U slobodno vrijeme obožava igrati bejzbol i skijati na vodi. U sretnoj je vezi s Katie Cassidy.


Post je objavljen 07.08.2006. u 08:25 sati.