Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leonews

Marketing

Sretan rođendan...

Na današnji dan, prije 57 godina rođen je ...jedan Lav. Moja malenkost. Hvala Ti Majko, hvala Oče,što ste mi podarili ŽIVOT.Danas Vas nema, ali Vaš dobri duh me prati.
Rođen ispod Rebra, prohodao u Ribnjaku (Zagreb), školovao se u Rajvosa, radio na Stupu( dio grada), proveo dio života u Zraku (* E-firma)...Sada razapet između Komiže & Sarajeva, pa je jasno što mi je u Splitu. Dobro odgojen frend Dido bi kazao, -Uvalim Ti "razglednicu"Splita...
Kako sam ponosan na sve ove godine. Na sve drage žene i ljude koji su me svojim prisustvom, doticajem, učinili bogatim. Netko ima u banci, netko u zemljišniku, ja u srcu. Nosim Vas dragi moji prijatelji s pažnjom kao i takuin s dokumentima. Vaša nazočnost, uh kako ovo "lepo" zvuči, čini me sretnim...Ako ikada budem morao otići sa ovih prostora ranije (ne daj Bože), rekao sam da se moj pepeo prospe duž Splitskih vrata. Na njih ne moraš kucati, ona su uvijek otvorena.S ponistre se vidi Šolta, to pjevaju oni s Meja, a ja dodajem, s Ravnih njiva i Brda, vidi se Kaufland...Čisto, "figurativno".Stvarno,vidi se čitav Svijet, samo ako se želi.Radujem se novom danu, novoj godini života. Radujem se sinu. Radujem se i ženi, drugoj, sada prvoj, i bivšoj, majci našeg sina.
Radujem se i gostima u apartmanima i sobama Žene, te sadašnje Taštice (to kaže onaj drugi zet, pardon prvi, jer ja sam samo zaručnik...)Radujem se što su kreveti puni i što ja to mogu gledati s prilične udaljenosti. Svega n- milja, 2 i kvarat vožnje "književnikom". Vozimo se, vozimo, sto na sat...Valja nama, ŽIVOT živjeti...Zdravi & veseli p/b/ili!

Post je objavljen 07.08.2006. u 06:14 sati.