Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Le postpurpostalizam

I tako... Dok sa net-a skidam AntiVirusGuard Free edition u nameri da makar malo sredim ovaj krš od kompjutera koji imam ovde u Mitrovici i dok Winamp na shufflu upravo pušta... (pauza da vidim pesmu - a da, Rambo Amadeus - Evribadi dens naubangbang ), nešto razmišljam... Pa ja nisam napisao nijedan post u avgustu! A ne može to tako... Evo jednog posta samo radi posta - le postpurpostalizam!!! Ura, živeo novi pravac, živeo ja!!!

Tek, ovih dana se opasno trenira, u zadnje dve godine ne sećam se kada sam 4 dana uzastopno igrao fudbal, što je ovih dana slučaj. Osećam se slomljeno, svaka prokleta koska u telu me boli... Čini mi se da sam povredio desnu bradavicu ludludlud, žestoko me boli, a niko me nije ugrizao, provereno! (Mada za petak veče nisam 100% siguran, tad je mnogo čudnih stvari bilo) To je provereno najbizarnija sportska povreda koju sam imao (ne računajući divljački nasrtaj jednog ludaka kad sam zamalo ostao bez uva - e tad sam se stvarno usrao, majke mi).

Na kladionici sam za 15 dana izgubio oko 2000 dinara (200 kuna, valjda), i to istih 2000 dinara kojih sam dobio pre 15 dana, tako da sam sad na prokletoj nuli. Imam osećaj da me ta nula prati i da se sve vrti oko nule - hiljade, desetine, milijarde, sve je u tim nulama...

O shit, ovaj komp je prolupao, sad je pustio Black Sabath... Nek ide sve u qrac, Partizan je šampion!

Post je objavljen 07.08.2006. u 00:36 sati.