Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amynet

Marketing

elemental i neke sitnice :)

evo,ekipo,samo da znate da sam živa!uvatila sam malo vremena,čisto da se javim,da je sve ok!ne brinite,drugi dio o poslovima će ić uskoro,samo nek sjednem više za komp kako spada!
da,kako vidite,ponovo je elemental bio u gradu i nebi ja bila ja da nisam otišla!zvala sam na radio 057 da bi dobila 2 karte za mene i angie i onda sam pošla u grad i lipo smo obavile što smo tribale smijeh i pošle do maye puba.tamo smo čekale koncert u smijačini winksmijeh i kad je to sve počelo,oko 1 ure,malo plesale,slikale se(objavim slikice,iako su lud) i u 2 ure pošle doma,naravno,radi mojih staraca...al dobro...
inače,radim u ff-u i sad sam počela dobivati po 50kn,tako da ću sutra prije posla platiti zadnju ratu za exkurziju! yes a onda,džeparac...

danas sam bila na kupanju sa pam i amberkom,a posli su one došle do mene na Nes i usput mi pokazale kako da instaliram limewirei tako sad,nakon godine dana ja konačno mogu skidat glazbu s Neta! smijehcool hvala vam curke,baš sam se zabavila danas! :)
sutra mi je prvi radni dan u merkatoru.raditi ću u jednom darovnom dućanu po imenu "cmok" tako da eto,držite mi fige!još prije toga moram babu "obaviti" i to je to...viditi cemo!
ovo lito je zaista super i milju puta bolje od prošlog!yes toliko događaja i toliko svega da ni ne stižem sve zapisati!
eto,nadam se da se vi zabavljate barem djelom kao ja! mah

Post je objavljen 06.08.2006. u 23:28 sati.