Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kova89

Marketing

Britanski tisak: Za Dinamo navijaju ratni heroji

Kada dođete u grad koji je toliko poseban, vidjet ćete nešto što nigdje više nikad nećete. Vidjet ćete statuu posvećenu Dinamovim navijačima, herojima kojima su jedino boje Hrvatske bile važnije od plave boje.

Baš tim riječima britanski Telegraph opisao je grad u kojem će Arsenal tražiti put do Lige prvaka - grad u kojoj, kažu, stanuje velika momčad, o kojoj, pokazali su to, znaju toliko mnogo. Nije im promaknula ni '90. i Bobanov “high-kick”, kako precizno kažu, u srpskog policajca koji je tukao hrvatskog navijača. Britanci znaju o Zagrebu još mnogo toga, tako da je više nego jasna jedna stvar: Kuže, na žalost, zaboravi da ćeš moći sakriti nešto, Englezi i Wenger znaju sve i najmanji detalj vezan uz “modru” momčad.
Dinamo je momčad koja “živi” od Luke Modrića i s jednim nevjerojatno nadarenim naturaliziranim Brazilcem - Eduardom. Iako su ofanzivno vrlo jaki, vjerujemo da će protiv nas igrati malo zatvorenije, prognoze su Arsena Wengera uoči dolaska uz Zagreb.
No Telegraph i Sunday Mirror prenose i dvije alarmantne stvari. Za Maksimir tvrde da je najneprijateljskiji stadion na Balkanu, a Bad Blue Boysi rasisti koji vrijeđaju tamnopute igrače protivničkih momčadi.


Post je objavljen 06.08.2006. u 23:11 sati.