Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

Jebeno dobar dan!

Baš kad sam pomislila da ću jučer cijeli dan biti doma i da ću umirati od dosade, nazove mene Ivča. I, dogovorile smo se nas dvije da idemo van. Kod križa u pol` 9! Ona je po običaju kasnila. Prešetavale smo se po kvartu, zajebavale se, razgovarale s Jojo na mob, umirale od smijeha...
E da, Ivča je rekla da ja imam svog bivšeg malog medu! :)
Baš je "mali"... Onda se ipak predomislila i rekla je da je moj bivši veliki medom. :)
A ovaj Ivčin bivši dečko, Mario... On ima vizije kad je s nekom curom neš za ozbiljno roflroflroflroflroflroflroflroflrofl!!!
Koja budala, vizije!!! Ja sam skoro puknula od smijeha kad sam to čula... Pa sam mu ja poslala poruku nešto u stilu kaj je on neki veliki fan serije nestali i lijepo sam se potpisala... Ali, izgleda da "čovjek vizija" (kak ga imam u imeniku) nema para. Odgovorit će on već, kad tad! Ali, izgleda da imamo u Hrvatskoj još jednu Jes Mastriani (kak se više to piše). :)
Kako su ovi dečki iz moje generacije (znači, osmaši) glupi! Pa, to sve treba pobiti! :)
Svaki dan su pod jebenom školom, kako zanimljivo! I zajebavaju koga stignu... A te njihove "fore" su da plačeš, ali ne od smijeha, nego od žalosti kako netko može biti tako jebeno glup!
Ali, ajde... Još ih moram gledati samo jednu godinu!!! Samo mi je žao curki, s kojima se rastajem za godinu dana. Ove budale od dečkiju kaj se mene tiče, mogu i crknuti! :)
Idem ja sad laganini... Pozdrav svima i puse!! A posebno puno pozdrava i pusa Tonki, Ivči, Tei, Jojo!

Post je objavljen 06.08.2006. u 12:57 sati.