Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Ljetni karneval Makarska 2006: Razgovor s piratom

np Mastodon – Leviathan LP

Image Hosted by ImageShack.us

Evo ga novi «unos», hehe. Ljetni karneval je bio sinoć, a kao i mnoge dosadašnje godine tada iz Splita u Makarsku dolazi prijatelj i tattoo majstor Tiho, pa on i Andrijica, rade bodypainting po domicilnom stanovništvu i gostima koji to žele. Obojica su, naime, odavno postali česti akteri mojih postova. Potpuno zasluženo. Jučer su više od pet sati crtali po ljudima, tako kada sam došao na rivu već su bili gotovo iscrpljeni, nadisani boje iz air brusha i kompresora. Dok je povorka lagano prolazila rivom, oni su još uvijek radili. Gorile su i bengalke.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us





Image Hosted by ImageShack.us


Ispred Rockatanskog se, također, našlo maškarane ekipe, što njihovom rukom, što nekim drugim idejnim kreatorima. Posebno su zanimljivi bili anđeli, koji su u stvari negirali da su anđeli, a ja sam ih uporno sa smiješkom i dalje tako zvao. Tvrdili su, mislim anđeli, da su oni Victoria's Secret grupa, a ja sam se i dalje smijao. I one su, mislim anđeli - koji mogu biti i muškog i ženskog roda, jer su anđeli hermafroditi, dvospolci, dakle, ali ovima nisam zavirivao pod suknjice - se smijale. Dame su spremno pozirale.

Image Hosted by ImageShack.us








I tada se pojavila Mrtva Mrkva, blog prijateljica! Znali smo se iz viđenja, ali nikada nismo čavrljali, no sinoć se to promijenilo. Intenzivan razgovor s piratom, hehehe, je to bio.

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 05.08.2006. u 23:06 sati.