[povremeniQ]
Pregled vijesti na 5.8.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[povremeniQ]
Pregled vijesti na 5.8.

» Konačno vijest koja je probudila čak i moje uspavano fanbojevsko srce - Brian K. Vaughan će pisati novog Dr. Strangea! A da stvar bude bolja izgleda kako Vaughana zanima više Doktorova lječnička strana nego ona mistična! Zaokružimo li sve skupa sa odličnim crtačkim timom Marcos Martin, Alvaro Lopez i Javier Rodriguez mislim da imamo dobitnu kombinaciju! Ovdje vam je mali tizer sa par odličnih tabli.

» Sad ću ja malo na Đoletov teren: Bart Beaty nam piše o friško objavljenom albumu Davida B., Les Complots nocturnes, te o sukobu L'Associationa i Castermana oko vlasništva prava za objavljivanje Davidovih starijih stripova. David B. je širu svjetsku slavu pobrao svojim albumom Epileptic koji mi je negdje na listi obaveznog čitanja, ali nikako da dođe do vrha, a bit će da je to zbog crteža. No table iz njegovog novog albuma izgledaju vrlo zanimljivo.

» Za kraj - nezaobilazni Alan Moore. Izgleda da su njegove i Melindine Lost Girls čak i prije samog objavljivanja izazvale bujicu negativnih reakcija i kotroverze što i nije čudo za ovo naše zapadnjačko društvo, nenaviklo na otvoreno pričanje o seksu. Moore u ovom razgovoru između ostalog priča upravo o toj seksualnoj represiji i njenim mogućim negativnim posljedicama.

(Bob)


Post je objavljen 05.08.2006. u 17:42 sati.