Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/levity

Marketing

Broj stanovnika 436

Population 436
Redatelj:Michelle Maxwell MacLaren
Žanr:drama, horor, triler
Gl. uloga:
Jeremy Sisto, Charlotte Sullivan, Fred Durst, Reva Timbers, David Ames, James Blicq, Rick Skene, Dana Horrox, Gavin Polone, Martin Trudel
Trajanje:90 minuta


o filmu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Popisnika stanovništva Stevea Cadya (Jeremy Sisto) posao vodi do skrivnog Rockwell Fallsa, mjestašca koje već stotinu godina broji identičan broj stanovnika - 436.Ispostavlja se kako je riječ o zaista idiličnom mjestu u kojem žive miroljubivi, prijateljski raspoloženi stanovnici koji se trude ostaviti što pozitivniji dojama na pridošlicu. Ipak, kako to obično biva, ispod naoko savršene vanjštine krije se mračna tajna koja će uskoro izaći na vidjelo.Steve započinje istragu te doznaje da je za smrt velikog broja stanovnika odgovorna čudna groznica, a tu je i zatočena mlada djevojka pogođena bolešću. Kako vrijeme odmiče tako šanse za preživljavanje glavnog protagonista padaju, a mi se bližimo otkrivanju tajne.Radnja nije odveć kompeksna s obzirom da je cijeli film usredotočen na samo jednu enigmu no ukoliko volite niskobudžetne horor trilere to vas ne bi trebalo smetati.

enigma47 : Australski film, mješavina Wrong Turna(Pogrešno skretanje), i recimo Wolf Creek-a!
Zanimljiv i neobičan hororac-triler koji se odnosi na gradić u kojem nesmije biti više od 436 stanovnika. Svatko tko dolazi u gradić mora si pronaći put izlaza iz njega ili će biti ubijen. Uglavnom, ucjelosti gledano, sasvim solidno izdanje.

ocjena filma: 4



Post je objavljen 05.08.2006. u 16:52 sati.