Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lostsouls

Marketing

Monte Paradiso live 4ever!!


(flayer je sa prošlog festivala)

Ej, people, sad sam se vratio sa Paradisa! Pre dobro je bilo!! Spizdio sam 60kn. Ali nije mi žao. Kupih si tri beđa (ili bedža, kako već) (jedan na list trave, drugi na kojem piše "Jamaician Ska", i treći na kojem je prekrižena atomska bomba i piše "Get up, stand up") i jedan za staru (smile-ić) i jedan za starog (jedan lik kako razbija TV, jer je protiv TV-a) i jedan za buraza (neki bolesni klaun. Nisam znao šta da mu kupim). I kupio sam si dvije naljepnice na HARD CORE. Kad sam izašao odrezao sam si narukvicu i prodao ju ja za 5kn. Znam da je jeftino, ali... Bolje išta nego ništa. Zalijepio sam je nekom tipu sa selotejpom. I nije se vidila razlika. Previše.. wink

Ej, nećete vjerovat ovo: kad sam išao iz Sinja prema Puli busom, stali smo u Zadru. I pogodite koga sam vidio? Tipa koji glumi Igora u "Zabranjenoj ljubavi"!! Lik je pre smiješan! Ful je nizak, iako izgleda visoko na TV-u. (nism vam to napisao u zadnjem postu jer sam zaboravio...). Došao je po nekog frenda na kolodvor. To je možda i za povjerovat, al pazi sad: danas u se gubim po Rojcu, i na koga naletim? Na jebenog tipa koji je glumio onog svodnika koji je angažirao Lanu kao kurvu, isto u "Zabranjenoj ljubavi"!!! I ja ga nisam odmah skužio, nego ga je skužila Bajecka, i onda mi je ona to rekla. I tek onda sam skužio! To rekoh Nini, a ona kaže: "Ajmo ga pitat!". Ajde! Otišao je do svog auta (fićek sa zagrebačkom registracijom) i vraća se on ntrag, pa ga Nina pita: "Ej, si ti možda glumio u "Zabranjenoj ljubavi"? I onda slijedi njegov odgovor na koji sam se ja skoro upišao od smijeha: "Kako ti to znaš? Zašto TI to gledaš?? Ja sam glumio zbog para! A šta neko tebe plaća da gledaš to sranje??" Ja sam doslovno sjeo na pod i poćeo se smijat ko budala!!Lik je legenda! I onda se Nina počela izvlačit: "Ma ne, ja sam to gledala kad sam bila u bolnici (imala je mononukleozu) jer nisam imala šta pametno za radit..." Ma legenda je tip! I malo je deblji nego na TV-u. 'Malo'. Al da nisam bio trijezan, nebi ni sam sebi vjerovao!

Kasnije je došla neka riba sa Tekilom i limunom i soli. Prvo poližeš limun, pa popiješ gut tekile, pa zagrizeš limun. Pre dobra stvar! Uzeo sam jedan gut (jebi ga, mama, Paradiso je, nemoj se ljutit...).

Malo prije mraka su mi došli neka dva tipa i dvije ribe (from Rumunjska, komunicirašmo na engleskom) i pitale me đe mogu razmijenit eure u kune. Ja sam znao da ima tamo na verudi kod Cacadua, ali nisam znao objasnit pa odoh s njima. Kad smo se vraćali natrag su me pitali di si mogu kupit nešto za pit, pa smo stali kod Pirije (kupili su pivo, a ne vino, jer je dokazano da je tamo vino otrov(jednoj je ribi bilo slabo tri dana kasnije nakon što se napila od tog vina.)). I onda mi, kao nagradu šta sam išao s njima, dali dve bire! Ali ja mrzim biru, pa ih podavah. Ali ja sam dobio dve bire!!

Evo moj uzbudljiv dan! A sada grem na spavanje, jer mi se ful spava. Ali prvo moram gledat "Oz" na TV-u. Pre dobra serija. Preporučam je svima! Ajde adio!!! Peace 2 ya all!!!



Post je objavljen 04.08.2006. u 23:08 sati.