Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pusher41

Marketing

kej je sve bilo

Evo mene nakon nekoliko dana suše…ewo key je sve bilo…u sub.smo maca i ja bili na nekakvom roštilju kod njene frendice,oko 8 smo odličili iči malo u grad,i shvatili da bi mogli ići u kino…u kinu se puštal Mr.Kubrik (il tak nekak)…bili smo opet sami u praznoj kino dvorani(SAVJET: nemorate dati 150kn sa HOTEL sobu nek dajte 40 kn za ulaznice i izaberite neki šugavi film i sami ste u dvorani)…gledali smo opet malo film cca 15min.
I krenuli su prvi poljubci i ruke su išle sve niže i niže do spolnih organa…mastrubirali smo se cijeli film…wwwwaaaawwww kakve li uživancije!!!Poslije filma smo prošetali gradom,tj. Čekali smo da padne mrak,kad se smračilo krenuli smo na nama svima jako drago mijesto ……!Našli smo tak zakon mijesto,bila su tri drva s krošnjama do poda (imaš felling da si u nekom iglu)svukli smo se i počeli s igrama a začas i sa Sex-om…svi su nas čuli a nitko nas nije vidio…fora ne??Nakon svršidbe jedan smo drugog čistili s mokrim maramicama…hihi i krenuli doma….
Maca je u utorak spontanu u grad došle ,a ja sam spontano deku uzel,bili smo opet na ……
I čekali smo noč,kad smo čekali igrali smo se…hrvali svijali sexy je bilo…kad se smračilo opet smo krenuli tražit usamljeno mijesto…maca je primjetila nekva drve i kad smo ušli u taj
Grm sve je super izgledalo sve dok nakon svršidbe,nismo maknuli deku i primjetili da je oko nas oko 300 puževa fuj….bljak maca viče,meni je to super bilo hihi ludo…al kak ja macu jako volim joj to niko nezna!!
A u srijedu smo bili u toplicama i uživali smo cijelo vrijeme kupali smo se po kiši i sve je bilo savršeno oke malo smo se spoudarali po glavama kad smo ronili al oke bilo je jeko slatko i savršeno…čak sam masiral maci njezine savršene nožne prste!!!!wwwaaaawww kak me napaljuju!!!
Jučer sam bil u bircu cijelo popodne s macom nalijal sam se jer mi je maca udovoljila svaku želju…joj joj kak bi mi rekli glava mi je ko ŠKAFFFF!!!!
Danas ssm se vozil prvi put s autobusom do mace…e a u busu pun kondom penziča koji smrde ko govno najgore vrste čak ni klima nije uspjevala očistit te mirise fuj fuj fuj…
Al galvno da sam ja macu visel i poljubil i rekel joj da je jako volim!!!!!
Volim te ljubaviii


Post je objavljen 04.08.2006. u 20:31 sati.