Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlesweet015

Marketing

pA Di StE LjUdi

evo kao novi post.......
danas sam happy jer mi djeda sutra izlazi iz bolnice..jooj bilo je gadno!i dajte ljudi svi koji imaju msn javite se...mah.
sad će još malo doći do mene luđakinja koja se zove martina.baš sam happy što sam naučila te slike tak stavljati.sam još da riješim podlogu i sve će biti ok!i naravno da stavim svoju sliku samo ju ja baš nebi stavila jer nisam nešto posebno.i nevolim se slikati!danas naravno imam trening,ali postalo mi baš fora.baš su dobre ženske!thumbup ako budemo danas trčali ja trčim sa andreom jer baš ja i ona idemo polako da lakše nejde...pa nisam luda trčati brže,teže je a i isto vremena trčiš! ima vremena,neću se sad preforsirati pa da kasnije nemogu disati.bolje mr!
jučer smo bili kod monike štih i tamo bio njen bratić...što me naživcirao,majmun jedan. gledale smo slike iz osnovne kad smo bili mlađi.....lol kako sam izgledala!nadam se da vam se sviđa moj blog ali ja tek počela pa ima vremena.samo malo mi nešto komentirate!kak je ovdje hladno nemreš vjerovati.moram se pokriti dekom po noći.al neka bolje malo ladnije da pada kiša da nemoramo trčati.a ja pametna jučer poslije treninga ostavila patike vani kao da mi se malo prozrače... i naravno padala je kiša a ja zaboravila na patike.sad su mokre do boli i ako mi se ne osuše do 7 neznam što ću...burninmadbang..jučer kad smo išle spavati ja i moja crazy sestra pjevale neke stare pjesme kojih smo se sjetile.koliko ja pjesama znam pjevati.do nekih 3 sata.joj a ona.sve reperske i sve onak brzo.ja jadna samo slušam nestignem kao ona!headbangthumbupkisswink
eto idem malo stavit slika od nekih komada da malo razveselim curke!

hvala na komentarima iako ih nema baš puno...namcornamcor
puseeekisskiss


Post je objavljen 04.08.2006. u 14:16 sati.