Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leonella

Marketing

Razgovor, shopping, poklon....

Bila sam na razgovoru. Jesam!! Mislila sam da ce biti i strasnije, ali nije!!!! Uglavnom, razgovor sam imala sa direktoricom regije Split, onako ugodna zenica. Sad ko zna kakva je inace. Mozda je i vjestica ko ce je znat. A ovako na prvi dojam je ok. Doduse naprlitana je samo tako, puno zlata na njoj, al je bila lipo obucena, lipa crna haljinica i vrtoglave potpoetice.
Lipo smo se cakulale, pitala me ono da joj kazem o sebi jer ona nije citala zivotopise, i jos su je digli sa godisnjeg da dodje na ove razgovore. Pa me pitala kao nesto o radu sa ljudima, a posto sam vec radila i u videoteci i u ovom poslu s njima imam posla to nije bija problem za rec. Lipo sam ja njoj svasta nesto pricala.... Nisam imala tremu, to mi je najvaznije. Ona je dosla nas sve vidit, jer kako je rekla njoj je vazan izgled osobe i onda na kraju kako to sve cini jednu cijelinu. Srica bozja, ka da san znala da ce bit neka takva osoba, pa sam se jutros potrudila i lipo sam se nasminkala, obukla suknjicu do kolina, majicicu,i visoke cipele. Ako urodi plodom, urodi,a ako ne, nista. Necu se zamarat. Rekla sam sve iskreno sta sam imala i gotovo.


Jucerasnji dan mi je bija savrsen. Dobila sam placu za 7 misec i sve ostale zaostatke od ove godine. Odjednom pun novcanik love, a misecima prije prazno.... Divota jedna. Koji je to dobar osjecaj, ono kad znas da odjednom imas love toliko da makar za marendu ne moras pitati u staraca.
Odma sam odlucila da nema trosenja, dio ide na stedni racun, dio materi za spizu, a dio podmiriti racune. Tako je i bilo. Medjutim, dragi i ja smo isli malo u Metroa da vidimo sta ima, i na kraju 800 kuna ostavili gori. Ajd dobro, to je ionako on najvise sebi kupija stvarcica nekih. Posli toga otisli u neki ducan tehnikom, i gleda on sebi pojacalo, a ja slinim pred fotoaparatima. Gledamo, gledamo i gledamo..jezik do poda... Otisla ja na drugi kraj ducana i gledam neke kucanske potrepstine, kad evo njega za mnom. Pita me sta mi je, a ja onako malo tuznjikava, tila bi fotoaparat. I kazem mu, ajmo ca odavde dok nam je vrime. Krenemo ca, uzmem ja prospekt i vidim da je taj aparat sad na nekoj akciji i pokazem mu. On me okrene celom natrag i kaze: idemo ga kupit!! Jupi jupi jupi... Bacila sam mu se oko vrata i pocela ga ljubiti.cerek Prodavac se samo nasmija i reka: Mora da je zasluzila kad te tako ljubi!!!smijehkiss Niko sritniji od mene. E onda smo jos kupili karticu od 512 MB (sta ce mi ona od 16MB nemoze mi nista stat na nju) i naravno torbicu za aparat da mi se ne friza ili razbije. Asti gusta. Ode on na drugi kraj i kaze momku daj ti meni to pojacalo. Di si bija sta si radija 1700 kuna!!!! Izvadila ja lovu, platili, cili sritni i zadovoljni, krenili mi ca zagrljeni iz ducana. Svak sa svojim poklonom pod rukom.
I onda smo se dogovorili, posto nam je 5 godina ubrzo, fotic je njegov poklon meni, a pojacalo je moj poklon njemu. Asti koji lipi filing. super....
Evo van i slike da vidite tu moju divotu.


myspace
Moj je doduse srebrni, al isto ovako lipo izgleda. Nego, sad je preostalo samo da vidim sta sve moze i ne moze i da istrazim njegove karakteristike. Moram samo otic do ducana i trazit da mi daju upute na hrvatskom jeziku, sta da se tamo mantam sa engleskim ako ne moram.
A sta kazete, jel valja??? Ja sam happy, a za drugo me nije briga.
Dragi je isto sritan jer je dobija pojacalo i reka je da ce se sad svima hvalit s ponosom kako sam mu kupila pojacalo. Toliko je bija happy, ka malo dite kad mu kupis novu igracku. Neka, eto...


Nego,maloprije ga zovem na telefon, doma, da mu javim ovo za banku. Javi mu se mater. Pitam njega, i ona kaze a nije ti doma. I pocne se smijat onako zlocesto. Ja kazem a isa je negdi vani, ok, zvat cu ga ja na mobitel. A ona na to jos vise zavari i kaze: hahahahahaha i mobitel mu je doma, pa ga nemos provjeravat, hahahahahaha.
Ja popizdila, digla mi je zivac, pa sam onako ljuto rekla: Nisan ga zvala za provjeru nego mu nesto vazno rec, al uostalom nije uopce bitno!!!
Glupaca jedna glupa, ona ce mene zajebavat. Mater ti milu. Pa nisan ja Mare mulica. I onda mi posli jel volim zelenu manistru da oni tamo nesto spremaju ..bla bla bla.... Jeba je pas koja je to kuja.

I sad me dragi zove i nista ne spominje moj razgovor, nego sam ja morala sve njemu rec, i kazem mu da mi je njegova mater digla zivce, a on kao da zna. Ma sta znas, i onda me jos napadne da sta se ja ne znan zajebavat. Ona ce me zajebavat, e nes majci gledat taj film. Onda me jos pita da sta se ljutim na to..bla bla... mater ti jeben i tebi i njoj... Nisan uopce tila pricat s njim, nego sam samo poklopila. Kako moze bit takva??? Sta oce ona????






Post je objavljen 04.08.2006. u 10:14 sati.