Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenadojaja

Marketing

Petče, crni petče

Gubim glavu, živce, razum i tako dalje, što se još može izgubit u ovo gluvo doba noći.
Danas je već petak, dan za metak svakako, ali kakav?!
Već sam nekoliko puta počinjala pisat blog pa uvijek negdje zapne, i ovaj put sam dobila inspiraciju kad se zateknem u nekom čudnom stanju usred noći, a doduše ideja za naziv je pala gdjedrugdje, nego na wc školjci. Tamo dobijam puno ideja, slična stvar kao u seksu; dok radite jednu stvar i skoncentrirate se duboko na tu istu, odmah je filing na drugoj strani bolji, jeli, pri dnu..da ne idem u detalje..nemam namjeru poticat nikakve čudnjikave primisli.
Nego da, žena do jaja, jaja do, možda jednog dana i otkrijem značenje ovog idioma. Široki spektar mogućih interpretacija natjerao me je da ne razmislim dvaput o naslovu bloga i da se ustoličim, sjedeći na wc školjci, uškoljičim pri ovom nazivu.

Kao "tipična" žena u pol 4 u noći ispred sebe imam La Redoute katalog odjeće jesen/zima i dm-katalog trgovineizkojenemožeteizaćdanepotrošite50knminimalno MINIMALNO! i kljucam nad kompjuterom koji je davno predao svoju značku i za otvaranje photoshopa 7.0 (gle kako se preseravam) mu treba cca 4 i pol minute. Ali ne, nisam frustrirana osoba nono
Obećala sam si jutarnji jogging, kao i svako jutro posljednja dva tjedna, no misteriozno sam ostajala budna do 3-4h i budila se oko podneva.
Vrlo elegantno već danima, da kažem i mjesecima izbjegavam sjedanje uz knjigu, bilo kakav oblik formalnog učenja, a zadnjih par mjeseci i bilo kakav napor koji iziskuje ubrzaniji rad srca od ovog u mirovanju.
Što još!? Aaaa..danas sam stavila svoju prvu vaginaletu..ovaj mjesec..puknucu Volim ih kad se ovako pojave iznenada i iznebuha pa mi useru dan-dva-tri-sedam mogućeg seksualnog ispunjenja...

Well, danas je dan D..pametnome dosta, dosta da dobijem išijas na mozgu i da konačno više dočekam taj poziv! Tj..on, on da ga dočeka..

Post je objavljen 04.08.2006. u 03:48 sati.