Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylonelyday

Marketing

18. Poglavlje

..:Rock Caffe:..

-Danas je napokon Nataliena revija! Jedva čekam!-veselo krikne Sandy dok se nalazila u društvu Dane i Jennie. -Nadam se da će sve dobro proći!
-Ma daj, Sandy, zašto ne bi prošlo dobro?-nervozno upita Jennie dok je ispijala svoj ledeni čaj.
-Pa ne znam...Imam neki čudan osjećaj.-tišina zavlada na trenutak.
-Dobro...Ubrzo je predstava, zar ne? I onaj tulum..A o tulumu se ništa ne zna!
-Ma saznat će se, vidjet ćeš!

..:Sutradan, Albert Einstein Gimnazija:..
"Obavijest, obavijest", začulo se iz starog zvučnika u učionici. "Dragi učenici, draga djeco...Oh pa što je meni, vi više niste djeca...Joj kako sam blesava haha...Kaghm, dobro, tulum za Noć Vještica se održava na Noć vještica u 20;00 h. Dođite u tjelesnu dvoranu da zajedno proslavimo! Chiao..." ravnateljica je obavijestila učenike svojim uobičajenim, ljigavim glasom.
-Brr, hvata me jeza od tog njezinog glasa...-prošapće Sandy i poluotvorenim očima nastavi pratiti sat povijesti koji joj se činio neviđeno dugim. Odjednom Dana osjeti vibraciju u hlačama. Došla joj je poruka na mobitel.
"Ej, Dana, samo provjeravam, hoćete li sigurno ti i Sandy doći danas na reviju?" pisalo je sitnim slovima.
"Naravno, ne brini se!" odpiše joj Dana i spremi mobitel u torbu jer je zamijetila učiteljičin ljuti pogled.

..:RoseDome:..
Dana, Sandy, April, Jennie, Robbie i Matt su nervozno sjedili na svojim mjestima ispred pozornice. Iščekivali su trenutak kada će Natalie napokon stupiti na pozornicu.
-I to je bila šarmantna Leslie Wood. Molimo veliki pljesak...-govorila je voditeljica u mikrofon.-A sada naša velika nada...Natalie Campbell!-uzviknula je i pokazala rukama na crvenu, baršunastu zavjesu koja se polako odmaknula. Natalie je izašla odjevena u široke traper hlače, crnu majicu i crne skaterice. Izgledala je predivno, čak iako ona taj stil odjevanja baš i nije voljela. Ponosno je hodala po pisti i smijala se od uha do uha. Okrenula se na peti i polako odšetala nazad.
-Odlično Natalie. Opet ćemo ju vidjeti malo kasnije...A sada, Linda Hoppman!-Dana je nezainteresirano pljeskala, samo iščekivala trenutak kada će Natalie ponovno kročiti na pozornicu. Nakon otprilike pola sata, Natalie je ponovno odmaknula baršunastu zavjesu. Bila je odjevena u predivnu, dugačku plavu haljinu koja je dosezala do poda. Nosila je visoke štikle. Izgledala je poprilično nesigurno, pogotovo zato jer nikada do sada nije nosila štikle.
Samo hrabro Nat! pomislila je Dana dok je gledala kako Nat oprezno dolazi do kraja piste. Veselo se nasmiješila i zaputila nazad. Odjednom je slučajno nagazila na rub haljine i počela padati. Začuli su se uzdasi publike dok je ona ležala koliko je duga i široka. Primjetile su se suze u njenim očima dok su joj ostale manekenke pomagale da ustane.
Toliko o mojoj manekenskoj karijeri!! očajno pomisli Natalie i otrči do backstagea.

Post je objavljen 03.08.2006. u 23:24 sati.