Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ehot50

Marketing

Billboard vijesti

Billboard Vijesti

Nelly Furtado s najvećim hitom karijere „Promiscuous“ nalazi se šesti tjedan na vrhu Billboard Hot 100! Zasada je „Promiscuous“ najuspješnija pjesma u SAD-u ove godine. Iza nje se nalaze „Check On It“ i „Bad Day“ koji su na vrhu bili po 5 tjedana.
Veliki skok s 32. na 4. mjesto je ostvarila Beyonce s „Deja Vu“, a još veći, s 84. na 5. mjesto, Fergie iz TBEP sa „London Bridge“. Već tri tjedna zaredom među prva tri mjesta nema nikakve promjene; Gnarls Barkley s „Crazy“ je na drugom mjetsu , a Cassie „Me and U“ na trećem.
Najemitiranija pjesma je i ovog tjedna „Me And U“, najveći hit u klubovima i na Pop ljetsvicama je „Promiscuous“.

Preko bare „Hips Don't Lie“ je ponovno broj 1 , kao i u Brazilu i Australiji. „Hips Don't Lie“ je skinula rekord koji je prethodno držala Gwen Stefani s pjesmom „Hollaback Girl“ i tako postala najemitiranija pop pjesma u povijesti Amerike s nešto više od 9000 puta prikazivanja u tjedan dana.Također se smatra jednom od najuspješnijih pjesama svih vremena, ali ipak nije uspjela skinuti rekord Carey Mariah-e čiji je „We Belong Together“ postala najslušanija pjesma u povijest Amerike s oko 230 milijuna slušatelja u tjednu i najuspješnija pjesma desetljeća! Inače, zanimljivo je to da 2. mjesto najslušanijih pjesma u povijesti američkog radija zauzima „Shake it Off“ od Mariah Carey i „Check On It“ od Beyonce.



Post je objavljen 03.08.2006. u 21:48 sati.