Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Hello!!!!!!!

Hy people!wave
I...kako vam se čine pjesme?! Da naglasim...nisam ih ja pisala samo su mi jako,jako drage!
Danas mi je jedan od najboljih dana u životu!kisssmijeh Frendica mi je poslala neke slike...baš su sweet! A o tome nešto malo kasnije...u nekim drugim postovima!
Sinoć smo tetak,teta,Sanja i ja išli po Nikolu (Sanjin brat,moj bratić) jer se vratio s mora. Išao je s njim neki prijatelj,a prijatelj mu ima dobrog brata...hehe...thumbupyes Misli Sanja da ima oko 17,18 godina. Ima smeđu kosu,višlji je od mene i fura se na repere (premda ja to baš i ne volimblablano). Kad smo ih čekali da izađu iz busa,on je stajao pored mene...kako lijep osjećaj! Čula sam da puši i da nema curu. Al'...ma ne mogu ja varat svog M...pssssssst!!!!!!! Al' ne može se reći...dečko je zgodan!
Kad smo se vratili kući,Nikola skine majicu,a ja kažem: Vidi ga,crn je kao cigo...hehehehehehe... U samo sedam dana on je tako crn...mislim da to još niste vidjeli!yeswink
A danas...Sanja se nešto muvala po sobi i odjednom ona na podu...kako je zaronila!smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh
Sad smo se maloprije vratili od mene. Danas su nam pokrivali kuću pa je bila neka feštica! Dođam ja u sobu i da upalim komp kad ono neće...e nemam pojma šta mu je! Nadam se da će ga tata uspjet popravit!
Sad vas pozdravljam i ostavljam jer idem jest pizzu!!!!!!!njaminjaminjaminjaminjaminjaminjami
Pozz...
P.S. Kako sam mogla ovo zaboraviti...kad smo išli do mene šta mislite na koga sam naletila???????!!!!!!!!headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang Imate jednu šansu da pogodite,al' dobro ja ću vam reći... Naletili smo na Dražena i njegovu dragu kolegicu. Ja sam pričala s Draženom, a ona je sa Sanjom. Krenili mi dalje i pitam ja Sanju jer ima sunca da se može nositi kapa,kaže Sanja da nema i onda se opalimo smijat. A ona luda je nosila kapu,a vani zamalo da snijeg ne pada koliko je hladno.lud Ujutro je bilo samo 18'C,a osmi je mjesec. Strava!!!!
E sad stvarno idem jest...pozz...wavenjami

Post je objavljen 03.08.2006. u 20:37 sati.