Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lacerveza

Marketing

VrboSKA SKA SKA SKA!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon Velebita bila sam dva tjedna na Hvaru u mjestu VrboSKA :D. Ekipa većinom ista ko i na Velebitu, odnosno mi, Zlatko, Jadranka i još Aleks i Ana a poslije su došli i Majstorovići: Goga, Krešto, Ivana i Tea. Bili smo u apartmanima jednog lika kojeg zovu Kiko, nitko nezna zašto. Ma ekipa je bila preluda, skoro da bolje nemože! a svi jedan neozbiljniji od drugog. Mislim šta možeš zaključit o nekome kada ti podmetne bingača (ekstremno ljuti feferon) u keks i ti to zagrizeš i svi se valjaju po podu dok ti u panici tražiš čašu vode?! Ili kada netko u tajnosti pokupuje sve balone na vodu koje može naći u mjestu i sa još dvojcom napravi zasjedu i kad se ostali vraćaju s plaže počnu ih bombardirati balonima?! A takve stvari su se događale svakodnevno.

Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Aleks. (ma pogledaj samo taj rad krpom! hihi!) Inače je policajac, ali lik je zakonn! (nikad nebi rekla da ću za jednog policajca to moći reči...) Pre dobro kuha, napravio nam je savršenu baklavu. njami A kakav je lik redikul, to samo morate vidjet!

Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Jadranka Crno Dupe, s tiramisuom koji je njeno maslo, ali dobro! njami

Image Hosted by ImageShack.us
Zlatko Brkati Dabar (inače profesionalni vojnik, ali isto genijalan lik), moj stari i Kiko...

Image Hosted by ImageShack.us
Lijepo malo mjestašce smješteno uz obale kanala. Dobro je što nema mnogo turista.

Kako su šestero članova ekipe ronioci, glavno pitanje dana je bilo Geronimo? (čitaj đe ronimo) Mislim da smo u ta dva tjedna preronili svaku uvalu na Hvaru! Mene nisi uopće mogao vidjet izvan vode, ma ni na površini. Sve šta mi je trebalo su maska, peraje i dobar teren pod vodom. Baš sam se jako nabrijala na R0 (ronjenje na dah), kad bude škola u 9 mjesecu definitivno idem! Jadranka je održala kratki tečaj R0, teoriju i praksu, za sve koji su htjeli, pogodite tko je bio najbolji :D

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Hehe, ovako je izgledalo skoro svako veće pred apartmanima. Mi se rastegnemo preko cijelih stepenica ispred ulaza, zakrčimo prolaz i turistima i starocjediocima, i još iz šale šaljemo jednog australca po đambo pizzu (jer smo prije vidjeli da je nosio jedu, sebi naravno...). Dobro da je i on shvatio to kao šalu! Premda nebi bilo loše ni da nije. :D

Podmorje oko Hvara je PREKRASNO!! Šteta što nemam fotić s kojim mogu slikati pod vodom, da mogu slike pokazati. Ribice su lude, trebali ste vidjet 12 fratara kako jedan za drugim plivaju, ili dva kabala, prekrasne ljubičaste velike ribe sa žutim perajama, jako rijetke jer ih izlovljavaju, ili hobotnice kako se skrivaju u pukotinama, ili morske zekane, vrstu morskog buža balavca, koj ima na leđima kao izrasline kojima vesla tako da se skroz sav uvija i to u vodi izgleda stvarno dobro, ko da pleše, a fora je kad ga primiš, onako je mekani malo ljigavi, ali fora, moja sestra ih obožava. Dvaput sam se skoro rukom nabola na škarpoća, al dobro da bježe... (inaće otrovna riba, kao škarpina samo smeđa) a u jednoj uvali se oko mene stvorilo jato malih ribica koje su me svuda pratile kad sam kopala po pijesku, čudne ribe, uopće se ne boje, došla sam prstom, dirala ribice, one ništa, sam nastave plivat. Fora :)

Image Hosted by ImageShack.us
E ovo je takozvani zekan, ovog sam našla sam ga u kanalu. Loša slika znam, ali nemože bolje. On je ovo smeđe u sredini.

Image Hosted by ImageShack.us
Vidi vidi! Ovo mora da je neka nova vrsta ribe, do sada neviđene! :D

Image Hosted by ImageShack.us
koza Bjelka :P

Image Hosted by ImageShack.us
TKO TO KRADE LAVANDU?! :P

Image Hosted by ImageShack.us
Hm... imaju i ovi svoju Betmen jedinicu... blah, bilo kuda Betmen svuda!


Ps: Nešto što sam zaboravila staviti u prošlom postu. Prošle godine kad smo bili u Ravnom dabru, bilo mi je dosadno pa sam prelistavala knjige dojmova i naišla sam na jedne redikule, e takve nećete nigdje nać! Često dolaze u dom u dabru, dođu se opit, otrijeznit i odu natrag. Ekipa inaće iz Gospića i od tu im i ime Gospich Tribune. Jedan koji se ističe u ekipi je Šime Yankee, zatim Šime Žuti i ostali Šimetovi. joj, samo se nadam da ćete uspjeti pročitati što su pisali! Ali prije su bili bolji, godine '92 - '00, znali su citirati Balaševića, Kud idijote i slićno... Al nisam uspjela naći tu knjigu.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 21.07.2006. u 18:50 sati.