Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/francisca

Marketing

DRAGI, OPET SI POTROŠIO SAV NOVAC NA KOZMETIKU ?!?!

Mnoge žene danas vole posebnu vrstu muškaraca zvanu metroseksualci. To su tipovi koji koriste razne kremice za kožu, odlaze u kozmetičke salone, solarije, šminkerski se oblače, briju se i gdje treba i gdje ne treba i pred ogledalom provode jednako vremena kao i mi ženske (a neki i više). Ja osobno mislim da muškarac mora držati do svog izgleda, no ne treba pretjerivati. A metroseksualci defitivno pretjeruju....
Prije par tjedana bila sam s frendicom na bazenu. Naravno, promatrale smo komade i komentirale ih, a onda je moja frendica uočila jednog super zgodnog. A onda je frendica skužila jedan detalj i rekla mi da tip ima depilirane noge. Koma! Katastrofa! Šok! Perverzno! Kad sam skužila da je to fakat istina, prasnula sam u smijeh, a onda se i Nina počela smijati. Tip je skužio da mu se smijemo (al ne i zašto), pa se udaljio od nas, al to sad nije bitno ..... Spomenula sam taj slučaj jer se odlično uklapa u ovu temu. Po mom osobnom ukusu, poželjno (čitaj obavezno) je da muškarci briju bradu i brkove, a može i prsa (iako su umjereno dlakava lijepo građena muška prsa dosta sexy, al ako je previše dlakav onda je to prestrašno kao i depilirane muške noge.). Kasnije smo vidjele tog tipa u kafiću izvan bazena i bio je prilično šminkerski obučen. Opet ne po mom ukusu. Sportivo imiđ je najbolji imiđ za pravog tigra.
Uglavnom se sve svodi na onu staru izreku «ne treba pretjerivati». Jer, šminkanje i uređivanje veže se uz nas ženskice, pa naravno da mi onda ne bi pasalo da mi se dečko uređuje duže od mene. Naravno, i muškarci moraju imati svoju kozmetiku, no mislim da nije potrebno mišta osim pjene i losiona za poslije brijanja, parfema ili spreja muževnog mirisa, paste za zube i šampona .... gel za kosu (po mom ukusu) nije potreban, jer meni se sviđaju muški sa jako kratkom kosom kojima gel ne treba. Dugokosi frajeri su mi užasno odbojni i da imam priliku, zakonom bih ih zabranila, kao i frajere sa depiliranim nogicama. I jednim i drugima bi minice dobro pristajale.......
Već sam naglasila da muškarci trebaju voditi brigu o izgledu svog tijela. Metroseksualci će u te svrhe potražiti pomoć estetskog kirurga te uz pomoć nožića i silikona poboljšati svoje mane. Perverzno! Smatram da pravi muškarac svoje tijelo u red treba dovesti isključivo vježbanjem.
Pročitala sam na teletekstu jednu zanimljivost koja me prilično iznenadila. Navodno da metroseksualci nisu nikakva novost. U Irskoj su arheolozi pronašli grobnicu staru 2300 godina u kojoj je pronađeno muško tijelo na čijoj su kosi nađeni ostaci neke vrste gela i nalakirani nokti na rukama. Ako se to sviđalo nekim ženama tako davno, ni malo ne čudi da se to sviđa nekim ženama i danas.
A ja kažem – metroseksualci su totalno bez veze .....


Post je objavljen 03.08.2006. u 10:54 sati.