Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbotocac

Marketing

NOVI POST, BILO JE I VRIJEME ZAR NE!?


Napokon sam uhvatio vremena i volje za napisat novi post, bilo je vrijeme jel da!?
Uglavnom, bio sam nekoliko dana u Novalji (ludilo, tulum non-stop, voda u banani pa se pila isključivo točena žuja), a za vikend je došla moja N. iz Njemačke pa trenutno njoj posvećujem maksimalnu pažnju, ipak je tu samo do 12.08.!
Ovako, tijekom ovih nekoliko dana dogodilo se puno toga vezano za našu svetinju - Dinamo!
S čime početi, najprije smo demolirali Ekranas u gostima 1:4, nije da smo baš briljirali igrački ali i to je bilo dovoljno za pobjedu protiv slabašnih i pomalo smiješnih Litavaca, ali smo im zato definitvno održali lekciju iz navijanja.
Kao što znate u Litvu je otišlo oko 150 najvjernijih BBBoysa, a na tekmi je bilo nešto i nereda, ali o tome nećemo na netu, uglavnom svaka čast dečkima koji su bili jer trebalo je provesti između 30 i 40 sati u busu u samo jednom smjeru da bi se došlo na tekmu, i onda tako još natrag u Hrvatsku!
Dalje, za Dinamo je na 3 sezone potpisao njemački reprezentativac, veliki Jens Nowotny, po meni je to najjače pojačanje Dinama još od povratka nezamjenjivog "Žutog" krajem prošlog stoljeća, a možda čak i najveće pojačanje i uopće ime koje je igralo u plavom dresu i 1. HNL-i!
Za to mogu samo reći - Jens, sretno i uživaj u ZG-u, svi te podržavamo, nadam se da ćeš opravdati naša očekivanja!
Nadalje, kao što svi znate Dinamo je u 3. kolu dobio viceprvaka Europe, FC Arsenala, mislim da nismo mogli dobiti jaču momčad nažalost, ali sam i u neku ruku sretan jer ne sjećam se kada je posljednji puta u Zagrebu gostovala jedna tako velika ekipa kao što je Arsenal, a budući sam ja vječiti optimist reći ću i to da sam 99% siguran da ćemo pobijediti u Zagrebu, a ako ne primimo pogodak tko zna, možda se i nama jednom posreći!
Što još? E da, Dinamo je u subotu osvojio prva 3 boda u 1. kolu HNL-e pobijedivši Slaven Belupo 1:0 na Maximiru pred oko 8000 gledatelja, bio je to i debi Jensa Nowotnyja koji je po mojem osobnom mišljenju odigrao dobro ali nije niti imao previše posla!
Bila je to malo čudna tekma sa neshvatljivim potezima Josipa Kužea, ali dobro, vjerojatno je na taj način pokušavao zavarati Wengera, uglavnom ne baš sjajna igra ali opet dovoljno za pobjedu!
Od naše ekipe su na tekmi bili samo H. i C., pokušavali su skupiti još ekipe ali svi su bili na moru manje-više, zvali su i mene ali sam bio u Novalji, po povratku sa tekme sam ih sreo u gradu, kažu da je bilo dobro ali je na sjeveru bio neuobičajeni broj klinaca u dobi 4.-5.- razreda osnovne škole!
Bilo kako bilo, ja sam gledao kraj prvog i cijelo drugo poluvrijeme na TV-u i mogu samo reći da se navijanje čulo više nego dobro, na trenutke čak i odlično!
Na tekmu nisu nosili niti fotić niti kameru pa ovaj put slike nećete vidjeti!
Večeras je tekma protiv Ekranasa, ja ne idem ali mislim da od ekipe ipak netko ide!
Za Arsenal 08.08.2006. u 21:00 u Zagrebu još nisam siguran ali znam da se iz Otočca sprema prava invazija na tu tekmu, ja ne znam da li idem jer baš taj dan imam nekih neodgodivih obveza, a i ne ide mi se jer znam da će to biti cirkuska parada, isto kao i 13.05. u zadnjem kolu protiv Hajduka!
Jučer sam dobio informaciju da nekoliko BBBoysa iz stare ekipe iz Otočca ide u London na tekmu, sretno im bilo!
Toliko za sada, pozdrav!


DINAMO DINAMO, ZNAJ DA MI TE VOLIMO, MI SMO UZ TEBE, MI SMO UZ TEBE, ZNAJ DA NEMA PREDAJE!!!!!!!


Post je objavljen 02.08.2006. u 18:15 sati.