Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Trenutak koji je promijenio cijeli život jednoj djevojci...

Pozdrav ljudi!
Sad sam se baš maloprije probudila i doručkovala.
Sestrična mi je pričala kako je sanjala da je bio nož zaboden u leđa njenog brata,a ja...ma bolje da ne pričam što sam sanjala...zapravo koga!
E sad da vam objasnim zašto sam mijenjala adresu...netko je napisao komentar koji nije trebao napisati,a radilo se o jednoj osobi...možda predpostavljate o kome se radi,a možda i ne. Ne želim nikakva imena govoriti jer bi mogla ispasti veća frka. Nisam znala da se komentari mogu brisati pa sam morala promijeniti adresu,a svejedno bi je promijenila zbog jedne osobe!
A sad...naslov je zanimljiv,al' iza njega se krije tužna priča!
Jučer nešto prije 7h ujutro mi je došla poruka. Čula sam,al' nisam se ustajala. Probudila sam se oko 9 i otišla pročitati poruku. Stala sam kao ukopana. Frendica mi je napisala da joj je umro i drugi brat,a jednom je danas sprovod. Naime...mama joj nije bila trudna ni punih 5 mjeseci i neki dan joj je napukao vodenjak i morala je roditi. Nosila je blizance,dva dečka. Jedan se zvao Saša,on je odmah umro nakon poroda,a Mladen je živio samo nekoliko dana. Kada je i Mladen umro,Saši je taj dan bio sprovod.
Takvu poruku opće nisam očekivala. Mislila sam da će Mladen preživiti. Bio je cijelo vrijeme na aparatima i šanse su mu bile minimalne. Zamislite kako je sad toj curi i cijeloj njezinoj obitelji...strašno! Ne može se ni zamisliti! Rekla sam joj samo da mora biti jaka i sve ovo dobro podnijeti. Da je dobila dva brata nebi više bila jedinica. Znam kako je biti sam jer sam i ja jedinica,al' njoj je sigurno sad još gore jer ovo nije očekivala. Mislila je da više neće biti sama. Nekad je dobro što si jedinac ili jedinica,ali ipak ti nedostaje društvo...
U sljedećem postu ću pisati pjesme...posvećene nekim osobama...

Post je objavljen 02.08.2006. u 10:15 sati.