Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Osor je super ..svima ali ne i meni - II dio

Znam da nisam smio zvati dečke doma, ali vrag mi nije dao mira. Svako jutro su mi pogled odvalčili oblaci koji su dolazili iz smjera Kvarnera. Čitao sam iz oblaka poput Winetua. To su bili neverini. Počeli su u nedjelju a stali u petak, na dan mog preuranjenog povratka. Jad i tuga su me obuzeli kada su mi priopčili što sam sve propustio.

Tramontane

Jutarnje tramontane su puhale kao i inače, ali zato neverini su derali svaki dan točno poslje 4.Dečki su stigli nakon jutarnjeg surfanja u međuvremenu ručati i odspavati koji sat i onda ponovno jurcati do mraka (kuiš zašto sam se rasto). Čak su surfali i oni koje inače posao spriječava u tome.....Ne mogu vam izraziti svoje osječaje u tim trenutcima.

Najbolji neverin godine

U nedjelju je bio dar mar od 3 do 7. Najbolji performans za publiku je izveo Klarić kada se u nastojanju da impresionira publiku poznatih restorana Plavi podrum i Le mandrač, sljubio sa jednom barkom koja je bespomoćno stajala na vezu. Stari surfer je uletio u luku te nakon jednog kiksa u okretu frontalno pogodio ondje vezanu barku. Cijelo Volosko se diglo na noge. Sve je rezultiralo lomljenjem jarbola i zgloba na dasci, a Klara je preletio barku tako da su mu papučice ostale na dasci. Barka je inače u redu i dobro se osječa a Klara je bedast koa i inače.

Fešta

Propustio sam i feštu povodom povratka veterana Zrika u klub. Povratklu je prethodila svađa jer je po nepisanom pravilu morao je ispeči plavice za sve prisutne. To je učinio drugi dan. Po riječima sudionika bila je to jedna od najboljih fešti, u rangu one kad smo slavili stupanje na snagu izmjene zakona o sigurnosti na cestama sa 0 promila (tada sam dobio i ovaj nadimak). Ero je slomio stol kad je skočio na nj ganut klapskim pjevanjem velikog društva. Drugo jutro su surfali samo oni koji nisu bili na fešti.

Izlazak surfera u noćnim satima

Nakon četri dana uzastopnog i cjelodnevnog uništavanja neki su odlučili pobječi na Rapsku fieru i tamo alkoholom zalječiti žuljevite dlanove. E, i to sam propustio. To je bio drugi ovogodišnji izlazak ljutih surfera s Voloskog.

Ali šta se može, poslje jebanja nema kajanja. – tješio sam se.

Tješila me i činjenica da će nam zadnja 4 dana kampiranja zapapriti moj zvrk Dora, s kojom nikad nije dosadno. Nestrpljivo sam isčekivao njezin dolazak i grozio se od susreta sa ex Cobrom. Dori će ovo biti novo iskustvo, a Plavuši škola jer će se ovaj trio po prvi puta družiti preko više od nekoliko sati. Plavuša je umirala od straha. Poteglo se i pitanje intimnog druženja.

...... nastavlja se.


Post je objavljen 02.08.2006. u 07:54 sati.