Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

EJ alo jen dva tri... ŠUUUUUMETINAAA, kajla te zove

Proleće je stiglo svima je do jaja
jedva čekam jesen da se kuva ajvar!!!!

by AJs Nigrutin

nego
šuma je u subotu sad baš ovu subotu iznad sela prepuna ljudi, 5.kolovoza.2006 oko 10-11h pa sve do 23h u noć.
znači sve ono sto je bilo za 1.may najavljeno sad se poklapa i treba da bude urnebes.. pa tko nas zna, tko nas ne zna neka dodje da se svi najedemo i napijemo da ne budem o ni gladni ni zedni kao oni u libanonu. mi smo se tukli i pobijedili u ratu i osvojili taj 5.kolovoz kao NERADNI DAN i sad mi et ne radimo nego cemo da rostiljamo. kajla rostilja vec trecu godinu za redom il cetvrtu? pa kad uvijek zaboravim nikad ne znam koji je... i vecinom nam bude JEEBENOOO.. nego htjedoh da kezem, bit ce neke vatre pa je pozeljno i neko meso ponijeti, gle nas koliki smo mi kajlasi popijemo i pojedemo dnevno kao godišnje cijela etiopija i somalija zajedno. Zato neka bude svega, hvatajte piliće po dvorištu kokoši pure svinje (one s kugom posebno naznačit (te su saftnije)) nojeve deve zabe puževe sta god možete i uhvatit. imamo i otvarač za kornjače, ovaj konzerve pa možete i to.. ma ono sve sta vam padne na pamet.. glavni PEC majstor PERO uz piletinu peče i lubenicu il sta ja znam kakvo egzotično voće sve on zna smuljati al dečko je majstor. znaci mesine ponijeti i povrća voća sve moguce jestivo, konzervi keksa slatkiša i najbitnije piva vina ŽEŠĆE i ostalih tvorevina i bućkuriša da osvježe kajlaška grla 5.8.2006. u šumi.
Imat cemo nekih gitara najvjerovatnije, mozda kazic s mjuzom oko koje cemo se svadjati pa preporucam da netko sprzi CD od britney spears ili Paris Hilton tako da se to moze vrtit cijeli dan jer je super za slusat.. Shuma nudi raaaznih sadrzaja (za one koji nisu bili), samo treba lopta za nogomet, neki reketi za badminton, sjekira za u drvo bacat i nozevi i sve to jos svasta.
sve ponesite sta mozete i bit ce nam super, cilj je ostavit sto vise smeca i zapalit shumu.
e foići su obavezni, iako je dovoljan samo moj da snimi sva čudesa.. Ako želite na kajlu moooorate se glupirati jer nas to čini mlađima :)
i sad prestajem ovo pisat jer mi nesto plazi po leđima.. a fotki cu staaviti pa se smijete koliko hocete.. ew sutra neke stavim, majke mi..
ajde užiajte blogeraši, nije kasno jos, raspitajte se na blogu i vlakom u kapelu na roštilj.. ulaznica = mesoo - cuuuga.

ajde pozdrav by urednik WEDRANOWSKI

Post je objavljen 02.08.2006. u 01:37 sati.