Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mikr

Marketing

naheren dan

Danas sam naheren.. noćas sam plandovao do 5-6, a u 10 sam trebao biti na poslu... pa su me tamo smarali.. Pošto radim tek dva meseca ne mogu da dođem do godišnjeg, a jako mi se išlo na more.. Sad više ni ne znam da li mi se ide.. najviše zbog toga što ne znam ni s kim bi.. Jer devojka bi htela da odemo samo nas dvoje i da nam bude lepo.. a ja bi tu da uključim još neke ljude.. Ili da imam malo vremena za sebe a onda ona nema kud.. I onda mi je to samo dodatno opterećenje. Ali ipak gledam kako da me puste barem dva tri dana pa da spojim sa vikendom i odem par dana. Dakle prva tema.. opterećenja u smislu da moraš vući ljude sa sobom i prilagođavati se stvarima koje ti ne pašu.. Jel poznato kome ovo?
Druga tema... Na poslu je kolega skontao da mi se ide na odmor i odmah dao komentar šta mi je pametnije. Svako pokušava da ti se meša u život. Ne kontam što ljudi to rade?!?
A kući.. došao i odmah mi krenula ići na živce... Hoće da smo malo više zajedno nego što jesmo, a ja to neću. U poslednje vreme prija mi da radim stvari onako kako mi se rade, a ne kako drugi hoće. Problem je što smo ranije bili po ceo dan manje-više zajeno, a ja sad imam i posao i svoje "društvo".. Dođem sa posla, jedem, odremam možda, malo budem sa njom ili izađemo u setnju i piće ili tako negde a onda odem svojim putem.. Nisam više za nju tip koji se da vezati.. Mislim, i ona je to skontala ali ti povremeni pritisci me izbace iz takta.
Inače da ne pomislite nešto pogrešno, ja sam jako smirena osoba smijeh i jako me teško izbaciti iz takta.
Ovo bi bila treća tema a nazvao bi je "kvalitetno vreme".
Eto, danas sam malo oštriji na jeziku.. ali zar nisam uveksmijeh
Sad cu malo da slušam muziku i odmaram (zaslužio sam smijeh) pa za sat dva u šetnju sa "drugaricom".. idem malo da se ljuljam u parku rofl

Post je objavljen 01.08.2006. u 20:16 sati.