Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4pucke

Marketing

shakiru za predsjednicu!

Pozdrav svim fensi i gala curama koje drže do sebe, vjeruju u sebe i znaju da su najlijepše u gradu! takve smo i mi,mi to znamo a i svi zako kažu..takve cure,poput nas,odlaze na najfesni koncerte godine a definitvno najuber gala koincert godine bio je onaj shakirin. Shakira je predivna žena,moj uzor u glazbenim vodama i malo tko nebi želio biti kao ona. Ona je jednostavno oličenje ljepote, zrači pozitivnošću i dobrotom. Shakira je jaka,pametna žena, koja zna što želi u životu i zato je obožavam.
Obukla sam svoju novu Valentinovu minicu, pradine cipele i torbicu, polo Lacoste majćicu i krenula na događaj godine...bilo je jednostavno rečeno FENOMENALNO!! ja vam to nemogu opisati riječima,ni slikama...to jednostavno treba doživjeti. Shakira je kraljica bine, ona je...prava princeza. Nadam se da ću ja jednoga dana biti poput nje...stvarno je savršena...taj glas, stas, predivno...očarana sam svime što sam vidjela u Velikoj gorici...bilo je doista fantastično...pjevala je sve nove pjesme i stare hitove poput Hips don't lie, Don't bother, La Tortura, Underneath your close i ostale pjesme koje su zasjele na same vrhove svijetskih top lista. Shakira nije previše popularna u Hrvatskoj,ali to nije ni čudno...naš narod nez zna što je dobra svirka i jednostavno nije spreman na to da uspijeva pratiti svijetske glazbene ,a isto tako i modne trendove...mi smo spremne!!
Shakira,samo naprijed, mi smo uz tebe, obožavamo te i nadamo se nekom skorom koncertu na kontinentu. Dolazimo i na kraj svijeta kako bismo te mogle slušati i uživati u tvojioj glazbi...

pepeljuga cerekcerek

Post je objavljen 01.08.2006. u 17:32 sati.