Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvatica15

Marketing

eto ponekih novosti o nogometu...

uf!!!kako dugo nisam pisala o nogometu...al eto..nekih novosti oskinutih s iportala...malo cu prokomentirat...

Henry, Senderos, Ljungberg, Lehmann i Cole neće biti u ekspediciji za Zagreb. Wenger već zna sastav koji će istrčati na Maksimir. A podršku će im pružiti oko 2000 'obiteljskih' navijača.
Londonski klub okončao je pripreme u Austriji. Za kraj su Topnici odigrali revijalno-pripremnu utakmicu protiv domaćeg četvrtoligaša Schwadorfa. Zaigrala je postava koja će 9. kolovoza najvjerojatnije istrčati na Maksimiru.

Stoga je Arsene Wenger protiv Austrijanca na travnjak poslao sljedeću momčad: Almunia, Eboue, Hoyte, Kolo Toure, Djourou, Fabregas, Reyes, Flamini, Gilberto Silva, Adebayor i Robin van Persie. Ta je postava do poluvremena zabila četiri pogotka, a nešto izmijenjeni sastav je do kraja postavio konacnih 8:1.Momčad koja je istrčala u Austriji vjerojatno će igrati protiv Dinama u Zagrebu u trećem pretkolu Lige prvaka. Na Lehmana, Henryja i mladog Walcotta nećemo moći računati na početku europskih natjecanja", Dogovoreni su termini oba susreta – prva utakmica u Zagrebu igrat će se najvjerojatnije 8. kolovoza u 21 sat (to će biti potvrđeno nakon što se dogovori cijena prijenosa s TV-postajom ITV), a uzvrat je u Londonu 23. kolovoza u 20.45 sati.
Vrbanović je od Engleza saznao da u Zagreb dolazi 2000 do 2500 Arsenalovih "obiteljskih" navijača, izrazito prijateljski raspoloženih. Mnogi su od njih Škoti, sa sjajnim dojmovima iz 2000., kada su bili na utakmici Hrvatske i Škotske. Gosti su se raspitivali i o Dinamovim navijačima, za koje će na londonskom stadionu biti rezerviran ograđeni prostor s 2500 mjesta.
Opisali smo ih kao cvijeće, najmirnije i najkorektnije. Da smo im rekli da su problematični, odmah bi ta utakmica bila označena visokorizičnom. Apeliramo na naše navijače da nas bodre sportski, kao i u većini slučajeva, te da ne nose nikakvu pirotehniku. Jer, s njom ni slučajno neće ući na stadion", rekao je direktor Vrbanović.

komentirano:
sad me vec ful strah...kad vidim koja je pstava igrala i bez ovih igraca krv mi se sledi u zilama...al dobro nadam se da ce dinamo pobijediti arsenal...neznam zasto nam je sudbina najednom okrenla leda i stavila nam tako jakog protivnika...protiv kojih imam jako male male sanse...i ja se iskreno nadam da ce pobijediti barem sa 1:0...kao sto mnogi kazu vjerujemo u dinamo pa tako treba i nastavit...nadam se da nece biti razocaranbja kao sa hrvatskom repkom na prvenstvu...neznam zasto panicarim...ima i dinamo nekih kvaliteta,a ne samo arsenal...to zato sto su protiv austijanaca otisao sretnih ruku netreba znacit da ce tako bit i sa dinamom...samo treba pozitivno razmisljat i sve ce biti uredu...ja se nadam...o boze pomozi...

Post je objavljen 01.08.2006. u 14:08 sati.