Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Što li ima novoga u njegovoj pećini?

Mislim... Batmanovoj pećini. Naime prošlo je podosta vremena, a tek sam danas ugledao neke novosti oko predstojećeg novog filma iz Batmanove franšize.
Vijesti dolaze sa web sajta Batman-On-Film koji slovi za pouzdan izvor za vijesti oko "čovječjeg šišimiša".
Tako nekim redom su tamo stavili slijedeće novosti i izmjene:
1) Heath Ledgeru je ponuđena uloga Jokera, no on nije stavio svoj potpis na ugovor. Govorka se da će. :)

2) Phillip Seymour Hoffmanu je bila pak ponuđena uloga Penguin-mana, i nekako sve je izglednije da ju neće prihvatiti. Možemo li mu zamjeriti ili uloga je samo uloga?

3) Slijedeća po redu vijest se također tiće gospona "carskog" Penguina a govori nam o detaljima oko tog negativca. Naime on bi trebao po scenariju biti "britanski švercer oružjem/šef mafije".

4) I na kraju Ryan Phillippovo (nedavno ga se moglo vidjeti na nekim od naših televizija u "Kobnoj privlačnosti") ime se spominjalo kao potencijalnog Harvy Denta.

Možda najzahvalnija uloga negativca iz Gothama je upravo ona Jokerova, koju je maestralno odigrao u prvom od svih Batmana Jacko Nicholson, te bi svakom mladom i prespektivnom glumcu bilo to od iznimne važnosti glede napretka karijere da ju prihvati, ovdje mislim na Heath Ledgera.

Nekako mi izuzetno paše Phillip Seymour Hoffman kao Penguin. Izgleda da je malo vjerojatno da bi dobitnik Oscara se spustio "s konja na magarca" (ili treću violinu u orkestru). Svejedno mislim da bi mu izuzetno odgovarala ta uloga no vidjet ćemo još... nada umire zadnja.



Post je objavljen 01.08.2006. u 17:51 sati.