Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

day after tomorow

jednom sam jedno bezvezno jutro u tuđoj fotelji izrekla jebenu usporedbu... rekla sam da je život kao rubikova kocka. dovoljno je da ti se samo jedna kockica pomakne i ispred sebe imaš novu, nepoznatu situaciju. ponekad se situacija okrene na dobro, a ponekad na ono suprotno od dobrog. sve ovisi imaš li sreće.

... sreća? što je sreća uopće? je li to netko u pokušaju da objasni nečiji uspjeh izmislio pojam sreće? ili je možda sreća doista stvarna... možda čovjek u životu ima onoliko sreće koliko je zasluži... ah, ne. jer kad bi bilo tako čovjek bi imao mogućnost izbora na sve odkad trenutka svog rođenja. a kao što znam, to nije tako. jer da je, onda bi djeca, tj. nerođene bebe mogle birati kojoj će se obitelji pridružiti... ali opet s druge strane, kad bi to i mogli, onda bi čim bi se odlučili za nekog mogli pretpostaviti kako će teći jedan dio našeg života.

... dakle... sreća je nešto što dođe i ode isto tako iznenadno kako se i stvorila ostavljajući iza sebe zbunjenu i slomljenu osobu kojoj je u tom trenutku samo jedna misao u glavi ::: zašto?

... calderon je u pravu... život je san

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 31.07.2006. u 18:21 sati.