Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlriot

Marketing

Digni glavu i budi ponosna što si žena!!!

Žene su oduvijek bile potlačene, u srednjem vijeku, žena koja nije bila djevica je bila odbačena od društva, i nitko joj se nije htio približiti kao da je bila zarazna, dok su muškarci koji su spavali s više žena bili poželjni u društvu. U prijašnjem postu je Queen underpants je lijepo opisala naše društvo, koje dokazuje da iako svi kažu da je seksizam iskorijenjen, on još uvijek vlada među nama. Tužno je i to što većina tinejdžera nije svijesna seksizma ili uopće ne zna što je to. Prije žene uopće nisu smijele izlaziti iz kuće bez pratnje, i nisu smijele imati različito mišljenje od svojih muževa. Ako bi se jednom muškarcu sviđala jedna žena, a on njoj ne, a muškarac ne dobije pristanak njezinog oca da se vjenčaju, on bi se lako mogao osvetiti, dovoljno bi bilo optužiti tu ženu da je vještica. Ako žena ne bi priznala da je vještica, stavili bi je na mučila kao što su napr. tako zvane španjolske čizme koje bi imale šiljke i kad bi se pričvrstile za nogu, šiljci bi nogu proboli na mnogo mjesta, tako se žena ne bi mogla više uopće kretati. Tu je i prokrustova postelja koja bi (ako bi žene bile premale) rastezala svoje žrtve, (a ako bi bile prevelike) onda bi im rezali noge. Imali su još načina dokazivanja da je žena vještica, svezali bi joj ruke i noge tako da je tvorila loptu i onda bi je bacili u vodu, ako bi žena plutala proglasili bi je vješticom, ako ne bi žena bi se utopila ili bi je izvukli van iz vode i na neki od već spomenutih načina mučili, dok naravno ne bi priznala da je vještica, samo da je prestanu mučiti. Poslje mučenja žena je bila u prljavoj tamnici, a jedino što bi dobivala za jelo bilo je malo kruha i vode. Poslje priznanja žena bi na očigled cijelog grada ili sela, bila spaljena na lomači. Danas u suvremeno doba, u Indiji odbijeni muškarci od strane žena, lako se mogu osvetiti, najčešće muškarci izljevaju kiselinu ženama po licu, i tako im upropaste život, što je još tragičnije devet od deset muškarace ostaju nekažnjeni za te zločine.
Muškarci su šovinističke svinje, u što sam se dodatno uvjerila na jednom satu. Taj sat smo pričali o homoseksualnosti, kad je jedan dečko izjavio da bi mu bilo odvratno vidjeti dva muškarca kako se ljube, ali da vidi dvije žena kako se ljube ne bi imao ništa protiv, i onda se tako gnjusno nasmijao da sam poželjela skočiti na njega i tako ga izubijati, da mi je trebalo jakooo puunoo samokontrole da se svladam. To je bio samo jedan primjer muške odvratnosti, umišljenosti i egocentričnosti koje krase većinu muškaraca.
always ur Evil mean sex machine

P.S Cure ne spuštajte glave i ne pokoravajte se muškarcima koji vas samo žele iskoristiti na razno razne načine, nego dignite glavu, prkosite muškom svijetu i budite ponosne što ste žene!!!


Post je objavljen 31.07.2006. u 11:53 sati.