Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kovrcava007

Marketing

spontano...

danas je već 30. 07. ,za čudo kako vrijeme brzo ide ili možda leti, prolazi, teče ili kako već.
ja trenutno nemam pametnijeg posla od pisanja posta i po običaju neće biti pametan (but who knows maybe it will be).
pošto mi je u petak bio rođendan željela sam kao i svake ili bolje rečeno gotovo svake godine pribilježiti neka svoja shvaćanja svijeta i događaje koji su obilježili tu godinu. u četiri stranice sam opisala kako sam proživjela tu šesnaestu godinu, zaključak je glasio: "Bila je odlična i zbog ničega se ne kajem." nakon zapisa svojih mudrih misli, odlučila sam zaviriti u svoj stari dnevnik i to u dan kada sam opisivala kako je bilo kada sam imala četrnaest godina. ljudi moji, ja sam se šokirala, koje sam ja gluposti tamo nadrobila do duše tako je tada i bilo. sva sreća da ništa ne traje vječno.
MySpace Layouts

MySpace Layouts


da vam opišem sebe po izvorima iz dnevnika... bila sam luda za nekom grupom koja se zvala game over, sada kad ih vidim na fotkama stvarno mi izgledaju ko pederi, a pjesme tek... ne shvaćam što sam vidjela u njima.
kaže dnevnik da je bilo tada još gluposti za kojima sam bila luda, da mi ih je sve zlo spominjati. dok sam čitala taj "divan" rukopis osjećala sam se kao da odgonetavam hijeroglife, ako je rukopis takav onda možete zamisliti kakva je gramatika. ne bih željela gnjaviti sa detaljima jer mi se plače na to kakva sam bila, ali sreća moja što je prošlo pa mogu na to sada crkavat´ od smijeha.
vremena se zaista mijenjaju.
MySpace Layouts

MySpace Layouts



!kety ja se nadam da si se vratila već iz dojčlanda, kaj ćeš više tamo? kada ti je tu ljepše, zar ne?
!majo moja, miceku, da ja budem svetica ne znam gdje bi crkva došla, ali ti bi mogla biti svetica i tvoj anđeoski glasić (već te mogu zamisliti).

ja bih silno željela da druge godine za rođendan dobijem (ono što mi je netko poželio) jednog određenog tipa s mašnom.

MySpace Layouts

MySpace Layouts




Post je objavljen 30.07.2006. u 14:46 sati.