Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/richi3

Marketing

Kakav je njihov ukus za cure?

Svatko od njih pali se na određeni tip cure, iako svi tvrde kako je super-cura, super-cura, bez obzira na tip. Ipak, ono što im se svidi na prvi pogled kod svakog je člana US 5-različito.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
RICHIE:
Njegov tip je trendy i cool cura, spoj elegancije u opuštenosti. Visoke potpetice, izlizane uske traperice i trendovski top ili majica Richieju su najprivlačniji styling. Cura mora biti spremna otići s njim na kampiranje, spavati u šatoru među bubama, a sutradan otići na trendseterski party i tamo biti jednako opuštena i cool. „Volim cure koje su prilagodljive i spremne na sve, a da pritom ni u jednom trenutku ne glumataju i ne pokušavaju biti nešto što nisu.“

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
CHRIS:
On pada na cure u trapkama i seksi topićima, ali nipošto na one vulgarne i polugole. TO ga, naprotiv, odbija na prvi pogled. To nije ništa čudno jer je on najveći romantičar u bendu, zbog čega ga ostali dečki katkad zafrkavaju. Klošarice u vrećastim hlačama ukrašene lancima i prejakom šminkom kod njega naprosto ne prolaze. „Jako mi je važno da se cura dobro, ali stvarno dobro, ljubi. To mi je najvažniji test za curu, jer poljubac je puno intimniji od seksa. Po ljubljenju vidim je li cura romantična, senzualna i draga“.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
IZZY:
Voli freaky cure, kako ih on definira. Važno mu je da cura voli otkačenu modu i da ima isto takvu osobnost. Mora biti spremna na svakakve ludosti i ne smije robovati strogim pravilima. Cure koje ga fasciniraju su divlje i energične, imaju svoj stav i usude se naglas reći svoje mišljenje makar se nitko ne slagao s njima. Piercing i tetovaža? Dapače, to donosi dodatne bodove. Kao primjer cure čiji mu se styling sviđa Izzy navodi Avril Lavigne, ali naglašava: „Sviđa mi se samo njen styling i izgled. Inače, zgodnoj i zanimljivoj curi ne trebaju pomodne krpice, takva cura zna nositi i bezvezne odjeću na fora način“.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
MIKEL:
Priznaje da je slab na elegantne cure. Ništa ga ne može tako privući kao damsko odijevanje i držanje. Uvijek će se okrenuti za curom u seksi večernjoj haljini i visokim potpeticama, ali isto tako će se razočarati ako skuži da nema smisla za humor. Samouvjerenost je također važna jer se, navodno, uvjerio kako je s nesigurnim curama jako teško. Također ne voli uštogljene i napete cure, one ga čine nervoznim. „Volim ženstvenu eleganciju i profinjenost, ali cure koje se tako furaju rijetko su spontane i jednostavne, a to su osobine koje najviše cijenim“, objašnjava Mikel.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
JAY:
Obožava prirodne cure s kojima se može razgovarati o svemu, knjigama, filmovima, smislu života i svakodnevnim glupostima. Takve cure, kako je primijetio, uglavnom se furaju na sportsku eleganciju, ne pate na trendove i ugodno se osjećaju u onom što nose. Cijeni svestranost i otvorenost novim izazovima. Glupo mu je kad cura ne želi ući u neki lokal jer nije primjereno odjevena. „Ako cura ima samo dobru fasadu, privući će me, priznajem. Ali isto tako će mi dosaditi nakon pet minuta pa nema šanse da prema njoj osjetim neku kemiju. Palim se samo kad mi je cura zabavna, neobična i uzbudljiva.“


Post je objavljen 30.07.2006. u 14:24 sati.